Catalunya Diari

Rebeca Jiménez en concert el pròxim 27 de novembre a l'Espai Acústics

Amb més de 10 anys de trajectòria en solitari, 4 discs a l’esquena i un viatge musical a través del Pop-Rock passant pel Soul fins arribar a les 'rancheras'

Rebeca Jiménez en concert el pròxim 27 de novembre a l'Espai Acústics. Un viatge musical a través del Pop-Rock passant pel Soul fins arribar a les "rancheras" amb una veu impressionant. Rebeca ens presenta el seu #RockRanchero.

El directe és l'espai on millor exposa les seves cançons que ja han viatjat a llocs com Nova York, Xina, Mèxic o bé per tot el territori Espanyol.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Gran admiradora de Chavela Vargas, precisament el seu amor per Mèxic l'ha portat a homenatjar-la en forma de cançons que ella interioritza, ja que des de ben petita cantava temes del folklore llatinoamericà. 'Llorona', un dels seus últims èxits ha aparegut a la famosa sèrie espanyola 'El embarcadero', fent-se així viral a França, Itàlia, Turquía i molts altres països del món. 'Que no quede huella' el seu segon single, també s'ha fet famós gràcies a 'Bronco, la sèrie' emesa a Mèxic i Estats Units.

Imatge de Rebeca Jiménez
Rebeca Jiménez en concert el pròxim 27 de novembre a l'Espai Acústics | LleidaDiari.cat

Amb més de 10 anys de trajectòria en solitari

Amb més de 10 anys de trajectòria en solitari i 4 discs a l'esquena, 3 d'ells amb la multinacional Warner Músic, Rebeca ha col.laborat amb artistes internacionals com Neil Young, John Fogerty o Andrés Calamaro, així com nacionals com Miguel Ríos, Quique González, Coque Malla, Ruben Pozo, Leiva o Mclan per citar-ne només alguns.

Amb el piano i una veu commovedora plena de sentiment capaç de moure's entre diferents estils i rtimes, Rebeca ens ofereix un espectacle únic i vital portant a l'espectador a emocionar-se amb les seves lletres, vibrar amb la seva veu especial, cantar les seves cançons o ballar amb els seus ritmes inconfusibles.

Informació Covid-19

S'ha elaborat un protocol sanitari per tal que l'Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors.

Informem que se seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l'espai, serà obligatori l'ús de mascareta i la rentada de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tant l'accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.


Comentaris

envia el comentari