Catalunya Diari

Rècord de visualitzacions de l'últim videoclip de Love of Lesbian, cap de cartell de San Miguel Music Explorers a la Fàbrica

El grup d'indie rock català serà el cap de cartell del concert que San Miguel ha organitzat el pròxim 16 de setembre al seu centre de producció de Lleida

El grup d'indie rock català 'Love of Lesbian' cap de cartell del concert que San Miguel ha organitzat el pròxim 16 de setembre al seu centre de producció de Lleida, acaba de llançar el seu últim videoclip, 'El yin y el yen' que ha assolit més de 22.000 visualitzacions en menys de 24 hores. El concert de Lleida, on no actuen des del 2014, serà dels darrers de la seva gira internacional, que es clourà al novembre a Barcelona i Madrid. El centre de producció de San Miguel a Lleida tornarà a obrir les seves portes al públic el pròxim 16 de setembre en la cloenda del seu 60 aniversari, per ser l'escenari de San Miguel Music Explorers a la Fàbrica. La banda de pop Mishima, Richard & Chris (Belle and Sebastian) DJ Sets i el grup lleidatà Renaldo & Clara completaran el cartell. 

  

  

Es tracta d'una nova edició de concerts que San Miguel organitza a la seva planta de Lleida, ciutat on va establir el seu primer centre de producció el 1957 i que aquest any commemora el seu 60è aniversari. Aquest esdeveniment representarà la cloenda de la celebració del 60è Aniversari de San Miguel a Catalunya i s'emmarca sota el concepte Music Explorers, iniciativa en què s'inspiren totes les accions musicals de la marca. D'aquesta manera, la celebració s'uneix a la proposta cultural i gastronòmica de San Miguel i es vincula directament a la campanya De la Terra al Món. Feta a Lleida, que reivindica els seus orígens a Lleida sense renunciar a la seva mirada global i l'estil de vida navegador i inquiet.

La gran festa, oberta només a majors de divuit anys, tindrà lloc el dissabte 16 de setembre i s'iniciarà a les 18.00 hores amb l'obertura de portes del recinte i seguirà fins a les 01.00 hores de la matinada. Un programa musical variat format per diferents actuacions, promet divertir i emocionar al públic. El grup lleidatà Renaldo & Clara serà el primer a trepitjar l'escenari, seguits pel quintet pop Mishima, que van presentar el seu últim disc "Ara i Res" el passat mes de maig. Els següents a actuar seran Love of Lesbian amb la seva música indie rock. La banda de Sant Vicenç dels Horts s'ha guanyat renom en l'àmbit nacional gràcies a gairebé vint anys dalt dels escenaris, vuit discos a l'esquena i nombroses gires per tot el país. Richard & Chris (Belle and Sebastian) amb el seu DJ Set seran els encarregats de posar el punt final a una nit inoblidable.


Comentaris

envia el comentari