Catalunya Diari

Recta final del Carnaval de Lleida 2015 amb la vigília de Pau Pi i l’enterrament de la sardina

Recta final del Carnaval de Lleida 2015 amb la vigília de Pau Pi i l’enterrament de la sardina| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El Carnaval de Lleida enceta la seva recta final amb la vetlla de Pau Pi i l’enterrament de la sardina. La concentració del seguici funerari per acompanyar les despulles d’en Pau Pi tindrà lloc aquest dimecres a l’Auditori Municipal Enric Granados a les 19.00 hores. Un cop finalitzada, el Carnaval donarà pas a una de les cerimònies més populars i festives: l’enterrament de la Sardina.

Les despulles de Pau Pi, que aniran acompanyades de les ploraneres, els parents i els coneguts de Pau Pi, així com de tothom qui vulgui participar en el seguici, recorreran les places de la Sal, Sant Joan i Paeria, el Carrer Major, Almodí Vell, La Palma i les Monges fins a la plaça Antoni Maria Claret. Una vegada finalitzat el recorregut es llegiran les absoltes per la seva sardina amb l’animació de la banda Ilerband. Durant el decurs de l’acte també es donaran a conèixer els guanyadors de carrosses i comparses de la Gran Rua del Carnaval de Lleida 2015. 
 
Vinculats a la festa del Carnaval 2015 hi hauran diversos concerts aquest cap de setmana i la Rua de Carnestoltes de la Bordeta.


Comentaris

envia el comentari