Catalunya Diari

Renfe ofereix prop de 8.000 places per a visitar FiraTàrrega

Els trens de la línea R12 connecten Barcelona amb Tàrrega en un temps de viatge de 2 hores i 36 minuts

El proper cap de setmana se celebra una nova edició de la Fira de Teatre al carrer de Tàrrega, i amb motiu d'aquest esdeveniment cultural d'àmbit internacional, Rodalies de Catalunya reforça els seus serveis regionals amb 1.500 places addicionals. Els reforços especials per aquests dies s'estableixen doblant la capacitat de tres trens Regionals que enllacen Barcelona amb Lleida, cosa que permetrà oferir més de 1.500 places addicionals sobre l'oferta de transport habitual a l'estació de Tàrrega.

D'aquesta manera, durant el proper cap de setmana, els trens de la línia R12 de Rodalies de Catalunya (Barcelona-Lleida per Manresa) ofereixen prop de 8.000 places. El dispositiu de reforç de Renfe s'aplica divendres 7 de setembre en els trens amb sortida de Barcelona a les 15.11 i 19.01 hores i arribada a la capital de l'Urgell a les 18.00 i a les 21.49 hores. I per tal de facilitar la tornada, es reforça el tren de diumenge 9 de setembre amb sortida de Lleida a les 16.07 hores i parada a Tàrrega a les 17.00 hores amb destinació Manresa, Terrassa, Sabadell o Barcelona.

A més, Renfe ha programat un pla de vigilància i seguretat en els trens especialment dissenyat per aquesta operativa. Els trens de la línia R12 connecten directament Barcelona amb Tàrrega en un temps de viatge de 2 hores i 36 minuts recorrent les estacions properes a Tàrrega i connectant amb Lleida. Per a més informació, els clients poden dirigir-se a les estacions, al telèfon 900 41 00 41 o als web www.renfe.comwww.rodaliesdecatalunya.cat.

Anualment a Tàrrega hi té lloc el FiraTàrrega, concretament durant el segon cap de setmana de setembre els carrers del municipi s’omplen amb el mercat internacional de les arts escèniques que inclou una gran varietat d’espectacles tant de sala com de carrer, visuals i no convencionals. Si estàs interessat en gaudir de tots els espectacles arribats de tots els continents, ja pots fer-ho a través d'aquest enllaç.


Comentaris

envia el comentari