Catalunya Diari

Els reptes de la ciència protagonitzen la nova temporada del CaixaForum Lleida

La programació per a la temporada 2019-2020, que arrancarà amb Experiment any 2100

L’exposició Experiment any 2100
L’exposició Experiment any 2100 | CaixaForum

"la Caixa" ja ha detallat la programació de CaixaForum Lleida per a la temporada 2019-2020, que arrancarà amb 'Experiment any 2100. Què ens espera a la Terra del futur?', una mostra de caràcter científic que endinsa els visitants en l'aventura d'explorar com pot ser el nostre futur. Quants serem, com viurem, de què viurem o com podrem afrontar els grans desafiaments que se'ns presenten són algunes de les preguntes a les quals intenta donar resposta aquesta exposició.

El març del 2020, la mostra 'Les avantguardes històriques, 1914-1945. Construint nous mons', oferirà una relectura sobre les primeres dècades del segle XX, a través d'una curosa selecció d'obres amb noms essencials com ara Man Ray, Marcel Duchamp, El Lissitzky, László Moholy-Nagy, Valentina Kulagina, George Grosz i Francis Picabia, entre molts d'altres, procedents de la col·lecció de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM).

CaixaForum Lleida compleix enguany 30 anys com a referent cultural a Lleida, i ho celebrarà oferint un ampli calendari d'activitats adreçades a tots els públics, que el confirmaran, més que mai, com a espai de trobada entre la cultura i la ciutadania.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari