Catalunya Diari

INVITACIÓ:

Uneix-te al nou grup oficial de Facebook de LleidaDiari, info al minut del Coronavirus a Lleida. Clica aquí, T'ESPEREM!

El restaurant La Boscana rep el seu segon 'Sol' de la Guia Repsol

Reconeixen la tasca dels millors cuiners i cuineres de l'Estat espanyol

El restaurant La Boscana, de Bellvís, que regenta el xef Joel Castañé, ha estat guardonat aquesta

  

  

 

Els Sols Guia Repsol reconeixen la tasca dels millors cuiners i cuineres de l'Estat espanyol. La

  

  

Lleida

  

 

  • 🔴 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Passió per la feina ben feta

«Intentem oferir una cuina genuïna, amb el valor afegit de l'esforç i l'honestedat, i això sense oblidar les nostres arrels. Aquesta passió per la feina ben feta també s'impregna en el servei, que presta tota l'atenció als comensals. Tenim un equip humà extraordinari i a ells dediquem aquest reconeixement tan important, que ens esperona per continuar en aquesta línia de professionalitat màxima», assenyala Joel Castañé, xef i propietari de La Boscana. També va aprofitar també per agrair «la confiança que la Guia Repsol diposita en la nostra labor gastronòmica, per considerar que érem mereixedors d'aquest

  

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari