Catalunya Diari

Rua amb l'Hèlix per mantenir l'esperit d'Aplec des dels balcons de Lleida

La Fecoll trasllada la festa al confinament, #aplecacasa, i mobilitza els sectors implicats perquè el sabor de l’Aplec continuï sent motor de ciutat

Imatge general d'una de les penyes de l'Aplec passant pel Pont Vell de Lleida | LleidaDiari.cat

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol (Fecoll) convida «als penyistes i lleidatans, en general, a viure l'esperit de la festa gastronòmica lleidatana des de casa i donar suport a tots els patrocinadors i col·laboradors per continuar sent motor de la ciutat», segon ha dit aquest dimecres el president de les penyes Ferran Perdrix.

Amb aquest objectiu, la Fecoll s'han fet diferents crides i programat activitats diverses que culminaran amb una rua del caragol Hèlix, mascota de l'Aplec, pels carrers de Lleida durant el matí del diumenge, dia 24 de maig. L'Hèlix gegant es desplaçarà en una breu caravana de dos vehicles amb remolc els quals faran d'escenari per la xaranga Mai Toquem Bé i un «speaker» i animador vestit d'Hèlix.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Invitació a lluir la samarreta i indumentària de la seva colla durant el cap de setmana

Perdrix ha afegit que entre les propostes als penyistes també destaca la invitació a lluir la samarreta i indumentària de la seva colla durant el cap de setmana. Així com animar a l'Hèlix al seu pas per Lleida «des dels balcons davant els portals de casa. Sempre guardant les distàncies i mesures de seguretat», puntualitza el president de la festa.

Recorregut de la Rua de l'Hèlix a partir de les 10 hores del diumenge, dia 24 de maig: Camí de Picos- Av. Alacant – Av. València – Riu Ebre – Dra. Castells – Av. Garrigues – Av. Artesa – C. Osca – Av. Miquel Batllori – Av. Estudi General - Av. Madrid – C. República del Paraguay – C. Acadèmia – Passeig de Ronda – C. Mariola – C. Venus – C. Cardenal Cisneros - Passeig de Ronda – C. Lluís Companys – Rbla. Aragó – Bisbe Messeguer – Av Pius XII – C. Bisbe Ruano – C. Torres de Sanuy – C. Magí Morera – Av. Doctor Flèming – Passeig de Ronda – Av. Rovira Roure- Plaça Ricard Vinyes – Av. Prat de la Riba – C. Sant Martí – C. Darrere Sant Martí - C. Camp de Mart – C. Onofre Cerveró – Av. Prat de la Riba – Av. Alcalde Porqueres – Plaça Europa – Av. Alcalde Porqueres – C. Corts Catalanes – C. Sabadell – C. Baró de Maials – C. Vic – C. Corregidor Escofet – C. Jeroni Pujades – C. Baró de Maials – C. Pere de Cavassèquia – C. Roger de Llúria – C. Comtes d' Urgell – C. Príncep de Viana – Rambla Ferran – Av. Francesc Macià – Pont Vell – Av. Garrigues.

L'ajornament de l'Aplec

L'ajornament de l'Aplec als dies 9, 10 i 11 d'octubre –seguint les recomanacions sanitàries– no ha aturat la Fecoll decidida a què els collistes i la ciutat de Lleida, visquin el mes de maig ni que se'ls hagi de portar la festa a casa. I així ho han fet. Sota l'etiqueta #aplecacasa, la Fecoll aixopluga el dia d'avui nombroses propostes per mantenir l'esperit de l'Aplec en aquests dies. Iniciatives que a més de divertir estan generant riquesa i negoci al voltant de la marca.


Comentaris

envia el comentari