Catalunya Diari

La Saleta de Lleida estrena nova programació amb segell personal

La programació es durà a terme al Teatre Escorxador de Lleida fins al maig d'aquest any

Imatge d'arxiu del Microfest a la Saleta de Lleida

Nova programació de SALE, SALE, SALE, La Saleta a l'Escorxador | LleidaDiari.cat

La Saleta iniciarà el pròxim 23 de gener el cicle de programació que l'equip durà a terme al Teatre Escorxador de Lleida fins al maig d'aquest any.

A causa de les restriccions provocades per la Covid-19, l'espai d'arts escèniques La Saleta roman tancat sense poder oferir la seva programació habitual, però gràcies a la col·laboració del Teatre de l'Escorxador i de la regidoria de Cultura hem pogut crear aquest cicle de programació pels mesos vinents i mantenir així l'esperit del projecte ben viu.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una selecció de propostes que tenen marca de la casa

A Sale Sale Sale, La Saleta a l'Escorxador es programaran les especialitats que han fet conegut el nostre espai, amb una selecció de propostes que tenen marca de la casa com són el teatre familiar, la dansa, la improvisació i la creació que es podran veure un cop al mes dins de la programació del mateix teatre. La proposta neix arran de la voluntat de mantenir l'esperit del projecte durant el temps que l'espai no pugui obrir les seves portes de manera habitual i seguir donant resposta a les necessitats del públic d'arts escèniques de la ciutat.

El cicle s'iniciarà el pròxim dissabte 23 de gener amb la proposta de teatre familiar Julieu i Rometa, una història d'amor improvisada de la companyia la Dona Barbuda. Les entrades es poden adquirir a través de la web www.latemporadalleida.cat per un preu de 6€. Les pròximes cites seran el 27 de febrer amb Martioska de Marta Casals Dansa, el 14 de març amb La Saleta improvisa de ProjectPartyImpro, el 24 d'abril amb una nova edició del festival de microteatre Microfest i el 29 de maig amb la producció La Saleta Crea.


Comentaris

envia el comentari