San Miguel inaugura l'espai Après-Ski pels amants de la neu i la cervesa

Cada quinze dies fins al 30 de març
Cartell
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Els apassionats de la neu i la cervesa estan d'enhorabona. Que, per què? Doncs perquè de manera quinzenal fins al 30 de març podran viure una experiència única a peu de pista gràcies al nou espai Après-Ski que combina cuina de muntanya, cervesa, música i diversió gràcies a San Miguel

 

La marca instal·larà en sis estacions d'esquí de Catalunya i Andorra (la MasellaBaqueira Beret, la Molina, Espot, Boí Taüll i Grandvalira) un espai inspirat en els antics campaments base on relaxar-se i degustar tres menús inspirats en la cuina de muntanya elaborats en autèntiques barbacoes. 

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Els diferents menús

- Menú Pirineus: cigrons, fideus, mandonguilles i botifarra negra són els ingredients clau de l'olla aranesa, la protagonista d'aquest menú. Perfecte per als que necessiten un plat calent i reconfortant. San Miguel Especial, elaborada a través d'un procés de maduració en fred que integra els sabors i els dota de més persistència i una aroma a cereal més intens és el maridatge perfecte.

 

- Menú Els Andes: format per dos broquetes de 200 grs. de filet de porc adobat i vedella amb romaní. Aquest plat s'acompanya amb San Miguel Selecta, que destaca per la seva agradable amargor i subtils notes torrades.

 

- Menú Els Alps: l'opció per als vegans ve de la mà d'aquestes broquetes de carabassó, xampinyons, ceba, pebrots verds i vermells, tomàquets cherry i albergínia. Amb un sabor únic i una aroma floral, la varietat San Miguel Manila és perfecta per maridar aquest plat.

 

Tanmateix, diversos artistes i DJs s'encarregaran de posar ritme a aquesta experiència après-ski. Entre ells, el públic podrà gaudir de les delicades melodies i lletres de Delafé, del DJ set de Miqui Puig, que es col·loca darrere dels plats per donar-li una volta a èxits musicals de tots els temps, i de Nasty Mondays, una de les millors festes de rock & roll de Barcelona present cada dilluns a la sala Apolo.

 

San Miguel, una empresa amb una llarga trajectòria

San Miguel és una companyia familiar 100% espanyola, líder del sector cerveser a casa nostra amb una quota de producció del 34%. Disposa de vuit centres d'elaboració de cervesa -set a Espanya i un a l'Índia-, quatre brolladors d'aigua amb les seves plantes d'envasat i un equip de més 3.200 professionals.

 

Compta amb més de 128 anys d'història, que comencen amb el naixement de Mahou en 1890. Des de llavors, l'empresa no ha parat de créixer. L'any 2000, Mahou adquireix San Miquel. El 2004, incorpora la marca canària Reina i, el 2007, Cerveses Alhambra. A més, ha diversificat el seu negoci amb la compra el 2011 de Solan de Cabras.

 



Comentaris

envia el comentari