Catalunya Diari

'Sefariure', una exposició de vinyetes d'humor d'Israel i Catalunya

'Sefariure', una exposició de vinyetes d'humor d'Israel i Catalunya| Redacció - Fotografia: Miki de Santiago

 

La Sala Montsuar de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) de Lleida acull fins al proper 1 de marc l'exposició 'Sefariure. Israel i Catalunya des de l’humor gràfic', una mostra que compta amb la participació de 13 dibuixants.

Del total d'artistes participants sis són israelians (Yonatan Wachsmann, Eran Mendel, Itay Arbel, Pepe Fainberg, Liav Sabri i Noa Spinath) i set catalans: José Manuel Álvarez Crespo "Napi", Andrés Faro, Cèsar Dacol de Tarragona, Joan Antoni Poch "JAP" de Girona, Jaume Capdevila "KAP" i Miquel Ferreres de Barcelona, Ermengol Tolsà de Lleida–
 
La mostra s'ha confeccionat amb 130 vinyetes d’humor publicades en mitjans de comunicació en què apareixen habitualment i en les quals tracten temes d’actualitat des de l’humor gràfic.
 
L'exposició 'Sefariure. Israel i Catalunya des de l'humor gràfic, permet al visitant conèixer quins són els temes que preocupen els habitants de ciutats diverses com Jerusalem, Barcelona, Tel-Aviv, Girona o Lleida. La mostra tindrà un caràcter itinerant per diversos punts de Catalunya i els organitzadors pretenen que també tingui presència a Israel.


Comentaris

envia el comentari