Catalunya Diari

Servei de 'gastrobar' a l'Espai Orfeó els dies de concert

Servei de 'gastrobar' a l'Espai Orfeó els dies de concert| Redacció - Fotografia: Orfeó Lleidatà

 

L’Espai Orfeó es reinventa durant el mes de novembre i oferirà un servei de gastrobar els dies de concert. La iniciativa vol unir gastronomia i concerts en un cicle que porta per nom ‘Off-Orfeó’ i que ja ha començat aquest dissabte amb l’actuació del grup ponentí La Ruta de les Estrelles.

La idea, pensada entre l’Orfeó Lleidatà i el Bar Gilda, vol ampliar l’activitat al vestíbul de l’equipament cultural, creant un espai per a la relació social. Això, en un entorn cuidat, amb l’encant de la unió entre patrimoni i arquitectura contemporània: amb la integració de l’edifici dissenyat per Josep Maria Puigdemasa a la muralla medieval.
 
Des de les 21.00 hores i fins a la mitjanit, s’hi podrà anar a beure i a menjar tapes abans i després de les actuacions. I en acabat, s’hi faran gintònics.
 
El cicle ‘Off-Orfeó’ continuarà amb l’actuació de Mister Jones, el divendres 7 de novembre. El dissabte 15 de novembre serà el torn del cant a capella de The 4 Men’s; el dissabte 22, el de Jordi Gasion i Meritxell Gené i culminarà el 28 de novembre amb Elena Gadel. Els concerts començaran a les 22.30 hores i tindran lloc dins de la sala mentre que el servei de gastrobar serà al vestíbul.


Comentaris

envia el comentari