Catalunya Diari

Simón Fernández Trio inicia el cicle de jazz de tardor a l’Espai Orfeó de Lleida

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que els equipaments siguin un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors

Imatge de l'artista Simón Fernández Trio
Simón Fernández Trio inicia el cicle de jazz de tardor a l’Espai Orfeó aquest dissabte a les 20.30h | LleidaDiari.cat

Simón Fernández Trio inicia el cicle de jazz de tardor a l'Espai Orfeó de Lleida aquest dissabte a les 20.30 hores. Simón Fernández és flautista, docent i teòric del flamenc saragossà. Ha estudiat al Conservatori Superior de Música de Saragossa, i va obtenir l'especialització en flauta flamenca i jazz amb Juan Parrilla i Jorge Pardo a Madrid.

Com a escriptor, al 2015 edita el llibre 'Jorge Pardo, transcripciones flamencas para instrumentos melódicos' amb transcripcions de diversos temes del mestre de la flauta flamenca. El 2018 edita un segon llibre sobre l'obra de Camarón de la Isla, i actualment està immers en la transcripció de temes del mestre Paco de Lucía adaptats per a flauta flamenca i instruments melòdics.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

A trio, amb el Jordi Mestre (guitarra) i Jaume Olivé (contrabaix), el músic aragonès tocarà peces que apropen al jazz més tradicional altres ritmes i estils típics de la música ètnica com el flamenc, l'afrobeat o el jazz gitano. El resultat és la combinació d'estàndards clàssics de Jazz amb diferents sonoritats i aires renovats.

Informació Covid-19

S'ha elaborat un protocol sanitari per tal que els equipaments siguin un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors. Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l'espai, serà obligatori l'ús de mascareta i la rentada de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat a l'entrada. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tant l'accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

Suport i col·laboradors

La programació és possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, l'Institut Català de les Empreses Culturals, l'Obra Social la Caixa, Supsa Supermercats Pujol – Plusfresc, Grup Catalana Occident, Elèctrica Serosense, Sistemas Digitales Ricoh i del Cafè del Teatre de Lleida.


Comentaris

envia el comentari