Catalunya Diari

S’inicia el cicle d’audicions escolars municipals

S’inicia el cicle d’audicions escolars municipals| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 El primer espectacle s’ha interpretat els dies 29, 30 i 31 de gener. En total, s’han programat set sessions d’aquest concert didàctic, a càrrec de la companyia Cesc Serrat & Bella Simfonia. En aquest concert, hi participen 2.073 alumnes provinents de 36 centres educatius de Lleida ciutat i de les comarques del voltant.
 
Bella Simfonia és un duet format per Ramon Estrada i Josep M. Miró, que conjuntament amb Cesc Serrat, i a partir de la fórmula conte-música, han elaborat i interpreten aquest espectacle. Cesc Serrat és un veterà artista molt vinculat al món del teatre, la poesia, la música i les arts plàstiques, que ha recuperat la figura del rondallaire.
 
'Pinya de contes i cançons' és un espectacle –concert, format per un conjunt de petits contes musicats explicats pel narrador-rondallaire, amb l’acompanyament musical del duet instrumental, pianista i flautista. Cada conte és il·lustrat amb objectes iconogràfics relacionats amb l’argument narratiu. En l’espectacle es combinen els llenguatges oral, musical, corporal i plàstic, entrelligats pel fil argumental i màgic del conte.
 
Per a totes les audicions els mestres disposen d’una guia didàctica per tal de poder treballar l’audició abans i després d’assistir a l’espectacle.
 
Aquesta activitat és una de les activitat del programa municipal Educació a l’Abast, més instaurades i valorades pel professorat.Comentaris

envia el comentari