Catalunya Diari

S'inicia la programació de les Nits d'Estiu

S'inicia la programació de les Nits d'Estiu| Redacció - Fotografia: Ajuntament de LleidaEl dissabte 7 de juliol, també a la plaça de la Llotja, actuarà la Banda de música Roig Tardà . Aquest mateix dia el Club Banyetes presenta a les 19.45 hores a l'amfiteatre dels Camps Elisis el conte 'El joan i la princesa', a càrrec de la companyia Arrancacebes.

Els amants de l'art també tenen l'oportunitat d'adquirir i gaudir d'una gran varietat de pintures i dibuixos de diferents estils i formats dels artistes de Lleida al Mercat d'Art, que se celebrarà el proper diumenge 8 de juliol de les 11.00 a les 14.30 hores al Pati de les Comèdies.

Una altra activitat d'aquest diumenge 8 de juliol és la visita a les Adoberies del segle XIII, situades en el número 9 de la rambla de Ferran. Les adoberies es podran visitarar de les 10.30 a la 13.30 hores. L'Ajuntament de Lleida va realitzar l'excavació arqueològica d'un total de sis adoberies, de les quals se'n van conservar íntegres dues.

El programa Nits d'Estiu va començar la setmana passada en el seu vessant adreçat al públic infantil amb la primera de les sis representacions del País del Banyetes, amb l'espectacle de màgia 'La maleta màgical', de la companyia La Cremallera.


Comentaris

envia el comentari