Catalunya Diari

Sol Picó i Marco Mezquida, inauguren el Dansàneu el 25 de juny

La 28a edició del Festival de Cultures del Pirineu desplegarà la seva programació del 25 al 30 de juny

Sol Picó i Marco Mezquida oferiran el seu 'Tast a cegues' al monestir de Santa Maria d'Àneu
Sol Picó i Marco Mezquida oferiran el seu 'Tast a cegues' al monestir de Santa Maria d'Àneu | LleidaDiari.cat

El festival Dansàneu 2019 s'inaugura el pròxim 25 de juny a Santa Maria d'Àneu, després d'haver-se vist obligat a canviar de dates per l'anunci inicial de la celebració del Doctor Music Festival a les Valls d'Àneu, fet que va obligar l'organització a compactar la programació del 25 al 30 de juny.

La inauguració anirà a càrrec d'un dels noms propis de la dansa en les darreres dècades: la ballarina i coreògrafa Sol Picó, Premi Nacional de Dansa i un autèntic referent en la creació contemporània, que proposa el seu duo amb el reconegut pianista menorquí Marco Mezquida, una de les veus musicals més actives i interessants del moment.

Una cita a cegues al temple espiritual de les Valls d'Àneu

Picó i Mezquida presentaran la seva particular Cita a cegues al temple espiritual de les Valls d'Àneu, Santa Maria, que acollirà la inauguració del Dansàneu 2019 el dimarts, 25 de juny, a dos quarts de vuit del vespre. La inauguració inclourà també, a la sortida de l'església, un maridatge amb els excel·lents vins del celler Castell d'Encús que repeteixen d'aquesta manera la col·laboració amb el festival.

Els municipis d'Esterri d'Àneu, Alt Àneu, Espot i La Guingueta d'Àneu i Escaló, seran escenari del 25 al 30 de juny d'una proposta artística de to marcadament contemporani que no oblida el seu vincle amb la tradició però que sobretot busca valorar l'excel·lent patrimoni de les Valls que els organitzadors, el Consell Cultural de les Valls d'Àneu, entenen «des d'un doble vessant: artístic i arquitectònic però també natural».

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari