Catalunya Diari

Som Cinema incorpora una secció que programarà films al llarg de l’any

Som Cinema incorpora una secció que programarà films al llarg de l’any| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Som Cinema, la Mostra de Cinema Audiovisual Català, incorpora una nova secció al festival que permetrà programar projeccions de films al llarg de l’any. 'Off Som Cinema' inclourà sessions amb films fora de la secció competitiva de la mostra. 

La secció s’estrena aquest dimarts, dia 13 de gener, amb la presentació a Lleida del documental 'Ciutat Morta'. La sessió, que és gratuïta, es farà al Cafè del Teatre de l’Escorxador, a les 20.00 hores.
 
Som Cinema ha reprès l’activitat al 2014, amb la celebració de la 5a edició d’aquesta mostra competitiva de documentals i curtmetratges produïts als territoris de parla catalana.
 
'Ciutat Morta' és una pel·lícula documental que investiga el cas de Rodrigo Lanza, Juan Pinto i Patricia Heras, conegut com el cas 4F. La pel·lícula, dirigida per Xavier Artigas i Xapo Ortega l'any 2013, ha estat premiada en múltiples festivals com, entre altres, a ALCANCES- Muestra Cinematográfica del Atlántico 2014, al Festival de Cine Iberoamericano de Huelva 2014 i com a millor documental al Festival de Málaga de Cine Español, en la seva edició de 2014.


Comentaris

envia el comentari