Catalunya Diari

Sopa de Cabra presentarà el seu nou disc el 14 de novembre a Lleida

Després que s’hagués hagut d’ajornar la data prevista del 27 de març atès les mesures preventives adoptades pel COVID-19

Cartell de l'esdeveniment
Sopa de Cabra presentarà el seu nou disc el 14 de novembre | LleidaDiari.cat

Sopa de Cabra presentarà el seu nou disc el dissabte, 14 de novembre, a les 21.00 hores al Teatre de la Llotja de Lleida, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida. Cal recordar que es va decidir ajornar el concert que el grup tenia previst per al 27 de març en virtut de les mesures preventives excepcionals adoptades pel COVID-19.

Cal posar en relleu que les entrades prèviament adquirides seran vàlides per a la nova data, sense necessitat de canviar-les. Ara bé, és important especificar que, per a aquelles persones que no els vagi bé la nova data, es donen 10 dies per al retorn d'entrades (10 dies a partir del mateix dia 27 de març en el cas de les entrades adquirides online; i 10 dies a partir del primer dia que s'obri la taquilla del Teatre de la Llotja en el cas de les entrades de venda presencial). Per a aquelles persones que vulguin comprar entrades per al concert, es poden adquirir online al web de La Temporada Lleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Sopa de Cabra trencarà el seu silenci discogràfic després de quatre anys

Després d'un any a l'estudi, Sopa de Cabra trencarà el seu silenci discogràfic després de quatre anys sense cançons noves i dos anys sense fer cap concert oficial. Sopa de Cabra, que actualment està a la fase final del procés de gravació, publicarà el que serà el seu desè disc d'estudi abans de a primavera.

De moment ja es pot escoltar el primer dels tres senzills que es publicaran des d'ara fins al març. Es titula "Farem que surti el sol" i s'inspira en el drama que viuen els refugiats al Mediterrani i la tasca de salvament que, tot i les dificultats, realitzen onegés com Open Arms. La nova cançó de Sopa de Cabra, produïda per Josep Thió, surt del seu format habitual i s'endinsa en un paisatge i en uns ritmes orgànics que bateguen al costat d'una electrònica intimista.

Nou so. Nou videoclip. Nous formats

Sopa de Cabra ha volgut experimentar amb el clip una combinació de nous formats com el dels populars stories de la xarxa social Instagram, amb imatges cedides per Open Arms, imatges que s'han realitzat amb la col·laboració de joves sirians que malauradament han viscut el drama de la migració i unes noves imatges de Sopa de Cabra dalt del vaixell Astral, de l'ONG badalonina.

  

  

vaixell Astral

Comentaris

envia el comentari