Catalunya Diari

Suspesa la Mostra de Cinema Llatinoamericà prevista a Lleida a principis de juny

La Paeria treballa per reformular els festivals culturals per adaptar-los a les restriccions de l'etapa post covid-19

El premi Jordi Dauder de la Mostra de Cinema Llatinoamericà, l'actor Josep Maria Pou, recollint el guardó en l'acte inaugural
La Paeria treballa per reformular els festivals culturals per adaptar-los a les restriccions de l'etapa post covid-19 | LleidaDiari.cat

La Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya ha decidit suspendre l'edició d'enguany del certamen, que estava previst a Lleida entre el 4 i l'11 de juny, a conseqüència de l'emergència sanitària pel coronavirus.

Així ho han acordat l'Ajuntament de Lleida i el Centre Llatinoamericà de Lleida, coorganitzadors del certamen cinematogràfic, que enguany havia de celebrar la seva 26 edició. La Paeria treballa en la reformulació de l'oferta municipal de festivals audiovisuals i culturals organitzats pel consistori per tal adaptar-los a la situació generada per la covid-19 i a les restriccions posteriors que afectin aquest tipus de certàmens, segons han indicat fonts municipals.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La prioritat en aquests moments és «treballar per assegurar la salut dels ciutadans»

El president del Centre Llatinoamericà de Lleida, Osvaldo Francia, ha transmès a la Paeria la predisposició de l'entitat per seguir col·laborant amb l'Ajuntament tot tenint en compte que la prioritat en aquests moments és «treballar per assegurar la salut dels ciutadans». Així mateix, des de l'Ajuntament de Lleida, com des del Centre Llatinoamericà, agraeixen la dedicació del director de la Mostra, Juan Ferrer, a la seva tasca, durant tots aquests anys, i asseguren que volen seguir comptant amb la seva experiència amb vista al futur.


Comentaris

envia el comentari