Catalunya Diari

Les T de Teatre porten a Tàrrega la peça amb què commemoren 25 anys dalt els escenaris, «E.V.A.»

La capital de l’Urgell abandera un dels cicles escènics més veterans de les terres de Lleida

Imatge dels protagonistes de l'obra
Imatge dels protagonistes de l'obra | LleidaDiari.cat

La cèlebre companyia T de Teatre durà fins a Tàrrega aquest diumenge 21 de gener l'obra amb què commemoren els seus 25 anys dalt els escenaris. Es tracta de la comèdia dramàtica «E.V.A.», títol acrònim que fa referència a l'Escala Visual del Dolor. La proposta, emmarcada dins la Temporada de Teatre de la capital de l'Urgell, convida els espectadors a reflexionar amb dosis d'humor sobre el dolor que experimenten els éssers humans amb el pas dels anys.

I ho fa mitjançant quatre històries creuades protagonitzades per unes excompanyes d'escola, a les quals donen vida les components de T de Teatre. L'actor i creador escènic Julio Manrique dirigeix la peça, la qual també ha coescrit al costat dels reconeguts dramaturgs catalans Marc Artigau i Cristina Genebat.

Els autors van rebre expressament l'encàrrec d'escriure aquesta peça per a celebrar l'aniversari de les T de Teatre. «E.V.A.» es representarà a les 19.00 hores de la tarda al Teatre Ateneu. El preu de l'entrada per persona és de 25 euros.


Comentaris

envia el comentari