Catalunya Diari

TAGS estrena l'obra 'Perfectament imperfectes' a Lleida

El jurat del VI Premi Candi Villafañe va atorgar a l’associació Antisida de Lleida, amb la col·laboració d’Agrupa’t, una menció especial pel projecte 'Conflicte i oportunitat: teatre socialitzador'

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

TAGS estrena 'Perfectament imperfectes', aquest dijous, a les 20.00 hores, al Teatre Municipal Julieta Agustí. TAGS és una companyia de teatre social que la va crear l'associació Antisida amb la col·laboració d'Agrupa't. Les persones que formem part de la companyia són usuaris d'Antisida i Agrupa't (persones amb situació d'exclusió social i algunes, amb problemàtiques addictives), amb el director (Jaume Belló) i tres educadors/es socials. L'entrada és gratuïta (taquilla inversa).

'Perfectament imperfectes' és una obra creada per mostrar a la societat experiències en primera persona de discriminacions i prejudicis socials. Agafant les etiquetes com a eina d'opressió, els personatges faran reflexionar al públic de les nostres pròpies accions i actituds, i com repercuteixen a les persones del nostre entorn.

Organitzada per l'Associació Antisida Lleida

Aquesta iniciativa està organitzada per l'Associació Antisida Lleida, amb la col·laboració de l'associació Agrupat, l'Aula Social, l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Lleida i el Teatre Municipal de l'Escorxador, que ha cedit l'equipament tant per a la funció com per als assajos. El jurat del VI Premi Candi Villafañe va atorgar a l'associació Antisida de Lleida, amb la col·laboració d'Agrupa't, una menció especial pel projecte 'Conflicte i oportunitat: teatre socialitzador'.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari