Catalunya Diari

El talent de la companyia lleidatana Festuc Teatre arriba a Castella i Lleó

L'obra 'La Llàntia Meravellosa' és un espectacle de nova creació, multidisciplinar i que s’expressa en la línia personal de Festuc Teatre

'La Llàntia Meravellosa' és un espectacle de nova creació, multidisciplinar i que s'expressa en la línia personal de la companyia lleidatana, Festuc Teatre. «Sempre volem anar un pas enllà amb els nostres espectacles», asseguren en Pere Pàmpols i l'Íngrid Teixidó, fundadors de la companyia.

Aquesta nova producció compta amb text, teatre, música, titelles i una escenografia totalment innovadora arriba aquest dia 27 d'agost a la Feria del Teatro de Castilla y León de Ciudad Rodrigo.

Es tracta d'una versió lliure del conte 'Aladdin'. Un espectacle, amb un fort component emocional en la seva narració i un vincle molt especial amb la música que l'acompanya.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquesta vegada, la dramatúrgia anirà acompanyada d'una revisió sobre la mirada de perspectiva de gènere que vetllarà perquè el llenguatge de l'obra sigui inclusiu. La producció capgira de dalt a baix el conte d''Aladdin' per convertir-lo en una història de superació, de les pors que s'han d'expressar sense tabús i de l'amor infinit d'una filla cap a la seva mare i viceversa.

Festuc Teatre continua apostant per fer aportacions socials a través del teatre

Dins la seva idiosincràsia particular, Festuc Teatre continua apostant per fer aportacions socials a través del teatre. Aquest cop, la companyia vol col·laborar i fer aportacions que millorin l'estat emocional i vital dels nens i nenes amb càncer i ja està ultimant un acord amb una associació espanyola que veurà la llum ben aviat. L'obra compta amb un espai escènic espectacular amb sorpresa final.

L'escenografia es transforma com ho fan els desitjos al llarg de la vida. El fil conductor musical basat en una cançó de Joan Dausà 'Per si demà no surt el sol' que explica que l'amor sobrepassa qualsevol sentiment de por.

'La llàntia meravellosa' tracta en definitiva de com es transformen els desitjos/somnis a mesura que ens anem fent grans o canvien les nostres circumstàncies. Festuc Teatre l'estrenarà el dijous vinent al Festival de teatre de Castellà Lleó, que té lloc a Ciudad Rodrigo, on la seva anterior producció: 'Adeu, Peter Pan' va guanyar el premi al Millor Espectacle Infantil.


Comentaris

envia el comentari