Catalunya Diari

El talent de Vladimir Acimovic, aquest dimarts a l’Auditori de Lleida

És un jove pianista nascut el 2002 a Sèrbia i actualment estudia piano a la Universitat de Graz (Àustria)

Vladimir Acimovic oferirà un concert de piano aquest dimarts 11 de febrer a l'Auditori Municipal Enric Granados en el marc de la programació de La Temporada Lleida. Aquesta jove promesa torna a Lleida després d'haver guanyat la tercera categoria del 2nd Ricard Viñes Piano Kids and Youth.

Vladimir Acimovic mostrarà el seu talent oferint un recital amb grans obres de música per a piano. Aquest cop interpretarà peces musicals de Chopin, Mendelssohn, Txaikovski i Granados. Les entrades (6€ la general) es poden adquirir al web de La Temporada, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l'Escorxador i l'Auditori i a l'oficina de Turisme de Lleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un jove pianista nascut el 2002 a Sèrbia

Vladimir Acimovic és un jove pianista nascut el 2002 a Sèrbia i actualment estudia piano a la Universitat de Graz (Àustria). Al cap de deu anys va fer el seu primer concert amb orquestra, i com a solista, tot i la seva joventut, el seu talent ha estat reconegut en nombrosos premis i actuacions internacionals, la qual cosa li ha permès haver estat nomenat representant del Ministeri de Cultura de Sèrbia.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari