Catalunya Diari

Taller de dansa i moviment amb nadons a l’Auditori Municipal Enric Granados

El taller, que tindrà lloc aquest divendres a les 17 hores, anirà a càrrec de l'arpista lleidatana Berta Puigdemasa

Cartell del taller de dansa amb nadons
Cartell del taller de dansa amb nadons | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida organitza, aquest divendres a les 17.00 hores a l'Auditori, un taller de dansa i moviment amb nadons, dins el cicle d'activitats de la Biblioteca-Fonoteca de l'Auditori Municipal Enric Granados.

L'activitat, que és gratuïta, s'adreça a nadons fins a divuit mesos i els seus pares i mares i té l'objectiu de fer gaudir les famílies dels seus nadons a través del ball, el riure i la música. El taller l'impartirà Berta Puigdemasa, coneguda arpista lleidatana i experta en combinar diferents llenguatges artístics com la dansa, la poesia, els arts visuals, el teatre o la pintura. 

Altres esdeveniments importants aquest cap de setmana a Lleida

Fira de Lleida acollirà del 16 al 17 de març la desena edició d'Expo Tren, la mostra internacional anual dedicada a l'oci i el modelisme ferroviari més important de l'Estat espanyol i el sud d'Europa. El de Lleida forma part del circuit europeu dels salons monogràfics dedicats al món del tren i del modelisme ferroviari, com els que se celebren en ciutats com Chartes, Milà, Colònia i Dortmund. Segons han explicat des de Fira de Lleida, aquest any han crescut «sensiblement» la participació d'expositors comercials sumant un total de 60.

Concretament, augmenten el nombre de maquetes arribades de l'estranger, amb expositors procedents de França, Alemanya, Itàlia i Suïssa. Així mateix, hi haurà 38 participants i marques representades, així com 36 clubs i associacions de Catalunya, la resta d'Espanya i de França. Un atractiu important per al visitant aficionat al món del modelisme ferroviari és el mercat d'ocasions, que aquest any arriba a les 142 taules de venda, que suposarà 284 metres lineals dedicats al comerç del tren en miniatura.

 

Motor de dinamització econòmica per al territori

El director dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Alturo, ha destacat durant la presentació del certamen que es tracta d'un «motor de dinamització econòmica per al territori i s'ha convertit en un referent internacional pel que fa al modelisme i al mercat d'ocasió ferroviari». Per la seva banda, el director del saló i editor de la revista 'Más Tren', Raül Valls, ha valorat l'augment de la presència de visitants francesos i ha destacat la xifra de 448 participants professionals acreditats.

Paral·lelament, Expo Tren acollirà la sisena Trobada Indoor de Modelisme Tripulat en un gran circuit que ocuparà més de mig quilòmetre de vies i una superfície de 3.500 metres quadrats. Aquest any participen setze reproduccions de locomotores de vapor i elèctriques a gran escala de diferents associacions i aficionats particulars.


Comentaris

envia el comentari