Catalunya Diari

Tardor de concerts solidaris a l’Auditori Enric Granados

Tardor de concerts solidaris a l’Auditori Enric Granados| Redacció - Fotografia: Facebook Gospel Viu!

 El primer concert solidari, a benefici de les persones amb necessitats especials de l’Associació Plançó, tindrà lloc el proper 18 de setembre i comptarà amb l’actuació del pianista Jordi Farran, guanyador del Concurs Internacional de Piano Ricard Vinyes 2003, juntament amb la soprano Rosa Tamarit.
 
La Fundació Catalana de Lupus organitza el segon dels concerts solidaris que es durà a terme a l’Auditori, el proper 26 de setembre. Sota el títol 'El Contrabaix Viatger', músics de reconegut prestigi com el mestre del contrabaix Josep Quer Agustí, Santi Escura i Moradell al piano i Antoni Gadea Reduan a la percussió interpretaran obres de Granados, Bach, Albéniz, Barber i Williams, entre altres.
 
El tercer concert solidari, que tindrà lloc el proper 19 d’octubre i està organitzat per l’Associació de Voluntaris de 'laCaixa' a Lleida (ASVOLCALL), s’inclou dins del programa d’activitats que s’organitzen en el marc de la fira d’entitats solidaries Solidarium que tindrà lloc a Lleida durant el mes d’octubre. El grup The Gospel Viu Choir (TGV Choir) presentarà en aquesta actuació una de les seves propostes més arriscades, 'Non Stop Gospel'. Amb aquest espectacle la formació obre una nova etapa, caracteritzada pel ritme més intens, amb tota l’energia que, des de sempre, porta dalt de l’escenari juntament amb la seva qualitat vocal, coral i musical.
 
El tenor internacional Ignacio Encinas, el tenor Albert Grau, el grup d’havaneres La Boira i el cor de gòspel Veus.kat, entre altres formacions, tancaran el cicle de concerts solidaris de l’Auditori d’aquesta tardor, amb una actuació organitzada per l’Associació Armats de Lleida el proper 8 de novembre. El concert anirà a benefici del programa 'Igual que jo' d’Empar Rovira, un projecte que pretén ajudar totes aquelles persones que pateixen qualsevol tipus de discapacitat o persones que es troben en situació de risc d’exclusió social, donant-los veu i visibilitat.


Comentaris

envia el comentari