Catalunya Diari

La tardor porta 416 propostes a la ciutat de Lleida

La tardor porta 416 propostes a la ciutat de Lleida| Laura Biela - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Amb la tardor, arriba a Lleida una nova guia d'activitats, els 'Colors de Tardor', un programa on s'agrupen les diferents propostes que s'organitzaran a la ciutat, 416 en total, per a totes les edats, gestionades per la Paeria, amb el suport de 42 entitats i associacions locals.

  

Espectacles, cinema, ciència, natura, patrimoni, cultura popular, música, museus i activitats infantils omplen de propostes el programa que s'ha dissenyat per a l'ocasió, que es duran a terme en 57 espais diferents de la ciutat de Lleida, d'octubre a desembre.

  

Des del passat Nadal, la Paeria reuneix totes les activitats que s'organitzen a la ciutat en un mateix llibret, una iniciativa molt ben valorada pels ciutadans, ja que aquests el reben a casa i els atansa a les diferents possibilitats que ofereixen els seus barris. Amb 'Colors de Tardor' es tanca el cicle de l'any, que es suma a 'Viu el Nadal a Lleida', 'Nits d'Estiu' i 'Activitats de Primavera'.

  

Com a novetats d'enguany s'inclou l'exposició de Joan Oró, l'exposició sobre el POUM a l'Escola d'Art Leandre Cristòfol, les visites guiades a l'Arxiu Municipal o les visites al Museu de Cultura Popular-Casa dels Gegants. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha volgut destacar durant la presentació de la guia el Jazz Tardor 2014 i la gran oferta de la Llotja; a més de la celebració del 150è aniversari dels Camps Elisis de la ciutat i dues fires ja consolidades a la ciutat: la Fita de la Cervesa i la Fira del Vi. Pel que fa al teatre, el programa inclou la 23a Mostra d'Arts Escèniques Josep Fonollosa i la festa del 33è aniversari de l'Aula Municipal de Teatre.

  

Les persones que vulguin familiaritzar-se amb el món dels bolets també ho podran fer sense moure's de Lleida, ja que des de la Regidoria de Medi Ambient s'han programat diversos cursos per conèixer les principals famílies d'aquests fongs.

  

L'Ajuntament de Lleida editarà un total de 70.000 exemplars del programa 'Colors de Tardor', que seran distribuïts per les llars de Lleida, als Centres Cívics, a Turisme de Lleida, Turisme de la Generalitat, la regidoria de Cultura, la Llotja, la Seu Vella i els comerços de la ciutat. 


Comentaris

envia el comentari