Catalunya Diari

Tàrrega acull un any més actes de reivindicació de la figura de l'escriptor Manuel de Pedrolo

La Comissió +Pedrolo programa la «ruta pedroliana» el dia 21 d'abril i un espectacle poètic i musical pel dia 22

La Comissió +Pedrolo torna a realitzar a Tàrrega durant el mes d'abril el cicle conegut a les xarxes com a #mesPedrolo. La comissió es va constituir l'any 2016 i està integrada per diversos col·lectius de Tàrrega i particulars amb l'ànim de reivindicar i visibilitzar la figura poètica i literària de l'autor. L'edició d'enguany està emmarcada en plena celebració de l'Any Pedrolo, commemorant el centenari del naixement de l'autor.

Pla obert on es poden veure membres de la Comissió +Pedrolo
Pla obert on es poden veure membres de la Comissió +Pedrolo | LleidaDiari.cat

Les activitats inclouen la «Ruta Pedroliana» pel centre de Tàrrega el dissabte 21 d'abril, que recorrerà diferents indrets de la capital de l'Urgell vinculats amb l'autor de l'Aranyó i també es farà lectura de textos de Pedrolo. Una novetat d'enguany és l'espectacle poètic i musical del dia 22 d'abril anomenat «Univers poètic, Manuel de Pedrolo», que apropa d'una manera íntima l'obra poètica de l'autor de la mà de Xavier Hidalgo i Jordi Castellà.

  

Segons declaren membres de la comissió «aquest any el cicle pren un caire molt especial i nosaltres modestament continuem insistint en la importància i la necessitat de reivindicar i visibilitzar Pedrolo i la seva extensa i innovadora obra també a Tàrrega, per això ens sumem a la celebració del centenari amb la mateixa il·lusió dels últims anys, preparant diferents activitats pel mes d'abril, a les quals esperem que tothom participi i en gaudeixi al màxim». La Comissió també ha preparat una visita a l'Espai Pedrolo, al Castell de Concabella el dia 28 d'abril.


Comentaris

envia el comentari