Catalunya Diari

Tattarrattat! arriba al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida

Doble funció aquest diumenge, 24 de novembre, a les 12.00 i a les 17.00 hores

Imatge d'un moment de l'espectacle
Imatge d'un moment de l'espectacle | LleidaDiari.cat

Tattarяattat! arriba aquest diumenge al Teatre Municipal de l'Escorxador dins de la programació de LaTemporada i en el marc del Festival El Més Petit de Tots, que per vuitè any consecutiu se celebra a Lleida i que enguany celebra el seu 15è aniversari.

Tattarяattat! és una proposta de teatre de l'objecte, molt visual, que sorprèn amb una posada en escena neta i agosarada per als més petits. Un treball expressiu i en moviment que classifica i organitza els objectes, però també balla, canta i somia.

Un espectacle del col·lectiu flamenc Frieda

Un descobriment festiu de la diferència i la semblança que interpel·larà tant els més petits com els més grans que els acompanyin. Un espectacle del col·lectiu flamenc Frieda, que presenta la seva última i nova producció. L'edat recomanada és de 3 a 5 anys.

El preu de l'espectacle és de 6 € i cal destacar que l'aforament és molt limitat. Les entrades es poden comprar al web de LaTemporada Lleida, a l'oficina de Turisme de Lleida i a les taquilles del Teatre Municipal de l'Escorxador, del Teatre de la Llotja i de l'Auditori Municipal Enric Granados.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari