Catalunya Diari

El Teatre de Balaguer enceta la nova temporada amb grans obres teatrals i grups musicals

El 26 de desembre s'inicia la temporada

Imatge de la presentació de la nova temporada
Imatge de la presentació de la nova temporada | LleidaDiari.cat

El Teatre Municipal de Balaguer iniciarà la programació del cicle HIVERN 2018 el dimarts 26 de desembre amb un concert de l'Orfeó Balaguerí i continuarà amb un altre concert de música per a cobla l'endemà del dia de Reis, a càrrec de la Cobla Simfònica Catalana. El primer dels espectacles que s'inclou a l'abonament de l'HIVERN 2018 és l'obra de teatre Paradise, una comèdia de tres relats ambientada en un prostíbul i interpretada per joves actors però ja coneguts pel gran públic, gràcies a sèries de TV3 com Merlí, Cites o la Riera. Una proposta que agradarà especialment al públic jove i que es podrà veure el 21 de gener. La segona de les propostes que s'inclou a l'abonament és una comèdia negra ambientada a l'oest d'Irlanda, La calavera de Connemara de McDonagh, conegut també per la reina de bellesa de Leenane. 

L'obra que es veurà l'11 de febrer a Balaguer és una meravella de l'estil, amb una estructura de relat que avança cap a una culminació grotesca, gairebé shakespeariana. Una obra que no deixarà indiferent a ningú i que els actors Pol López, Marta Millà, Oriol Pla i Xavi Sáez, faran passar una bona estona al públic assistent. La tercera proposta de l'abonament és una aposta segura, Adossats de Ramon Madaula, interpretada per ell mateix, Jordi Bosch, Carles Canut, Victòria Pagès, entre d'altres. Una obra que s'estrenarà la setmana vinent al Romea de Barcelona i que podrà veure's a Balaguer el 25 de març.

El preu de l'abonament del Cicle d'HIVERN 2018 amb aquestes tres propostes Paradise, La calavera de Connemara i Adossats, és de 50 euros a platea i 46 a l'amfiteatre. El Teatre Municipal de Balaguer però dóna l'opció als espectadors que així ho desitgin, d'incorporar un espectacle més a l'abonament amb un increment de només 10 euros. Caldrà però que l'espectador triï entre dues bones propostes, això sí, diferents l'una de l'altra. La primera és Rhümia, un espectacle per a tots els públics, que no infantil, d'aquí que està recomanada a partir de vuit anys, amb una dramatúrgia teatral plena d'humor, jocs de paraules, gamberrades, musicalitat i una alta dosi de tendresa i emoció. 

Una proposta que té el premi BBVA al millor espectacle de circ de l'any 2016 i que a Balaguer es podrà veure el 28 de gener. L'altra és un concert d'un dels grups referents de música pop de l'actual panorama musical català, els Blaumut, que presentaran a Balaguer el seu darrer treball, Equilibri, el set d'abril, tot i que també interpretaran cançons d'anteriors àlbums com «Vint-i-un botons», «Bicicleta» o «Pa amb oli i sal», aquesta darrera amb més de tres milions de visualitzacions del clip oficial a youtube.

La programació professional del cicle d'HIVERN 2018 del Teatre de Balaguer es completa amb una obra de teatre infantil el 4 de març i que va guanyar el premi del públic de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil, Les supertietes de la companyia Les Bianchis, recomanada a infants de tres a deu anys. L'abonament HIVERN 2018 es posarà a la venda per als nous abonats el dimarts 19 de desembre a l'Oficina de Turisme de Balaguer, al telèfon 973445194. Del 12 al 17 de desembre, els abonats al cicle de tardor han tingut l'opció de renovar l'abonament, cosa que han fet més de 150 espectadors. Es pot consultar tota la programació del Teatre Municipal de Balaguer a la pàgina web teatre.balaguer.cat.


Comentaris

envia el comentari