Catalunya Diari

Teatre del Talión representa el seu 'ISOP' més solidari pel projecte ‘Construyendo Sueños’

Teatre del Talión representa el seu 'ISOP' més solidari pel projecte ‘Construyendo Sueños’| Redacció - Fotografia: Teatre del Talión

 

El Teatre del Talión, de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Lleida, representa aquest diumenge a les 19.00 a la Sala 1 de l’Escorxador, la seva obra més representada, 'ISOP', de Guilherme Figuereido, a benefici del Projecte ‘Construyedo Sueños’, del pare Rafael Sivatte, qui du a terme la seva activitat solidària a El Salvador.

Amb un preu de 10 euros (5 en el cas dels col·legiats), la recaptació obtinguda anirà íntegra a aquest projecte, que des de fa 20 anys té com a objectiu l’escolarització, accés a estudis superiors i l’alimentació de les famílies més necessitades del país sud-americà.
 
'ISOP' és el muntatge més representat al llarg dels 15 anys de vida de la companyia Talión, amb 31 representacions, 42 premis i 16 Certàmens i Concursos.
 
El Teatre del Talión compta ja amb 25 muntatges estrenats, 140 representacions, 94 premis i 39 Certàmens i Concursos.
 
L''Isop' va ser un personatge real, un esclau i filòsof de l’antiga Grècia que va escriure nombroses obres i contes o faules –entre les més conegudes hi ha la història de 'La Cigala i la Formiga”'. El Talión es basa en una lliure adaptació de l'autor del Brasil Guilherme Figueiredo sobre un conte de l''Isop' real 'La guineu i el raïm'.Comentaris

envia el comentari