Catalunya Diari

Els televisius Àngel Llàcer i Joel Joan recuperaran l’essència de «Frankenstein» al Teatre de la Llotja de Lleida

L’obra, una producció del Teatre Nacional de Catalunya i la Factoría Escénica Internacional amb les últimes entrades a la venda

Retornar el significat original del mite del monstre Frankenstein. Aquest és el propòsit del muntatge de Carme Portacelli, que es representarà aquest diumenge 22 d'abril a les 19.00 hores al Teatre de la Llotja de Lleida amb les últimes entrades a la venda. Els actors televisius Àngel Llàcer i Joel Joan reinterpreten el clàssic «Frankestein» mantenint l'essència de l'obra original. L'espectacle, adaptat per Guillem Morales, és una producció del Teatre Nacional de Catalunya i la Factoria Escénica Internacional, que s'estrena 200 anys després de la publicació de la novel·la de Mary Shelley. El «Frankenstein» de Guillem Morales i Carme Portacelli és una versió més teatral i amb sorpreses al final de l'espectacle. Joel Joan i Àngel Llàcer, el duet d'actors protagonistes, interpreten el monstre i el seu creador Víctor Frankenstein. En l'obra, s'explica la història del creador i de la criatura per acabar parlant de l'abandonament, el tema central de la representació.

Imatge de cartell de «Frankenstein»
Imatge de cartell de «Frankenstein» | David Ruano

A la versió que es veurà diumenge al Teatre de la Llotja de Lleida, es potencien les emocions dels personatges, davant el relat clàssic que destaca el component científic. En aquest «Frankenstein», es parla més de la natura que de la divinitat. L'obra està dirigida per Carme Portacelli, directora teatral i professora a l'Institut de Teatre de Barcelona. Fundadora de la Factoría Escénica Internaciona (FEI), actualment dirigeix el Teatro Español de Madrid.


Comentaris

envia el comentari