Catalunya Diari

'Templer per un dia' inicia la temporada de tardor

'Templer per un dia' inicia la temporada de tardor| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

'Templer per un Dia' comença una nova temporada el proper diumenge, dia 9 d’octubre, al Castell de Gardeny amb una visita dinamitzada de la mà de Turisme de Lleida. Les següents cites seran el 13 de novembre i l’11 de desembre.

L’activitat, que té lloc cada segon diumenge de mes, dins del programa Tardor Templera, dóna continuïtat a la proposta que es va fer durant la primavera i a l’estiu als vespres. 'Templer per un Dia' és una visita participativa, enfocada a un públic familiar però que s’obre a tots els públics.

L’itinerari respon a: Com s’organitzava la Comanda Templera de Gardeny? Com era el dia a dia d’aquesta comunitat? Permet al visitant sentir-se com un templer del segle XIII, entendre com s'organitzava la Comanda Templera de Gardeny i com era el dia a dia d'aquesta comunitat.La visita dinamitza i dona a conèixer d’una forma diferent i participativa la història del Castell dels Templers.

La bona acceptació, tant per part dels lleidatans com dels visitants, ha fet que Turisme de Lleida proposés un nou cicle d’aquesta activitat de cara a la tardor. El Castell Templer de Gardeny ha estat visitat per 3.521 persones aquest estiu, amb gran acollida en les activitats de les Nits del Temple i amb la proposta 'Templer per un dia', que ha omplert totes les sessions programades. Un altre indicatiu de l’acceptació d’aquesta activitat és el nombre de persones, un total de 449, que van visitar el Castell dels Templers, en la jornada de portes obertes organitzada el mes de setembre.

Horari del Castell Templer de Gardeny
El Castell obre els caps de setmana i festius, de 10.00 a 13.30 hores. Cal recordar que es pot demanar reserva i visita per a grups i col·lectius amb servei de guia a Turisme de Lleida, així com a qualsevol ruta per la ciutat.

Per a més informació: Turisme de Lleida (carrer Major 31 - telèfon: 973 70 03 19). Cal reserva prèvia perquè les places són limitades.


Comentaris

envia el comentari