Catalunya Diari

La Temporada Lleida reprograma ‘Bona gent’ en dues sessions el 21 de novembre a la Llotja

Aquest nou format de doble sessió permet posar a la venda noves entrades per a l’espectacle de Quim Masferrer

Imatge del cartell de l'espectacle de Quim Masferrer
La Temporada Lleida reprograma ‘Bona gent’ en dues sessions el 21 de novembre al Teatre de la Llotja | LleidaDiari.cat

LaTemporada Lleida ha reprogramat l'espectacle 'Bona gent' en dues sessions el 21 de novembre al Teatre de la Llotja. Ateses les restriccions d'aforament al 50% i el nou toc de queda nocturn, l'organització ha redistribuït les butaques assignades a les entrades que ja estaven venudes, de tal manera que les files parells assistiran a la funció de les 16.30 h i les files senars per a la funció de les 20.00 hores.

Aquest nou format de doble sessió permet posar a la venda noves entrades per a l'espectacle de Quim Masferrer. Per tal de poder dur a terme l'espectacle 'Bona gent', que ja en el seu moment es va haver d'ajornar per al 21 de novembre, LaTemporada Lleida ha hagut de redistribuir les butaques i duplicar la sessió. Aquestes accions permetran garantir una distància de seguretat, ajustar l'aforament al permès per la normativa actual, disposar dels circuits òptims de circulació del públic en compliment dels protocols actuals i acomplir amb el toc de queda nocturn.

Les persones que havien adquirit la seva entrada amb anterioritat la rebran de nou per correu electrònic. Així i tot, si no va bé la nova hora assignada, es pot demanar el retorn de l'import de les entrades només fins divendres 30 d'octubre (inclòs).

L'Auditori avança tots els seus concerts a les 20.00 h

L'Auditori Municipal Enric Granados ha avançat l'hora de tots els propers concerts previstos a les 20.00 hores. Així, es recomana al públic consultar el concert per assegurar-se de l'hora d'inici. Els horaris dels concerts i tota la informació es pot consultar al web de LaTemporada Lleida o de l'Auditori.


Comentaris

envia el comentari