Catalunya Diari

La Temporada Lleida reprograma 'Bona Gent' de Quim Masferrer

Es faran dues sessions aquell dia: a les 18.00 hores per a les entrades adquirides per a files parells i a les 22.00 hores per a les de files senars

Imatge del cartell de l'actuació de Quim Masferrer
La Paeria reprograma l'actuació de Quim Masferrer a Lleida | LleidaDiari.cat

LaTemporada Lleida ha reprogramat per al 21 de novembre del 2020 al Teatre de la Llotja l'espectacle 'Bona Gent' de Quim Masferrer. Estava previst inicialment per al març i ajornat per al 19 de setembre però a causa de les mesures de seguretat derivades de la Covid-19, la mateixa companyia i el Teatre de la Llotja han decidit tornar a ajornar l'espectacle per poder-lo celebrar amb totes les garanties d'higiene i distància entre persones que la situació requereix.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'espectacle s'exhibirà el dissabte 21 de novembre de 2020 en dos sessions

-18.00 h per a aquelles entrades adquirides per a files parells.

-22.00 h per a aquelles entrades adquirides per a files senars.

Naturalment, si la nova data no anés bé, les persones que hagin adquirit entrades es poden adreçar a la taquilla del Teatre de la Llotja i sol·licitar-ne el reemborsament.

Concert Tributo a Héroes del Silencio

El concert Tributo a Héroes del Silencio que es va reprogramar per dissabte 19 de setembre de 2020 a l'Auditori Municipal Enric Granados queda ajornat i pendent de confirmació de data per al 2021. Les entrades adquirides per assistir a aquest concert es retornaran a la taquilla de l'Auditori fins al 15 de setembre en el següent horari:

Matí: dimarts i dijous de 10 h a 12 h

Tarda: de dimarts a divendres de 17 h a 20 h

L'import de les entrades comprades en metàl·lic es retornaran exclusivament a la taquilla de l'Auditori Municipal Enric Granados fins al 15 de setembre.

Cafè Quijano

El grup Cafè Quijano ha anunciat la cancel·lació de la seva gira i, per tant, la suspensió del concert que tenia previst al Teatre de la Llotja el 16 d'octubre. La devolució de l'import de les entrades de l'espectacle cancel·lat podran sol·licitar-se a través dels punts de venda on s'hagin adquirit.


Comentaris

envia el comentari