Catalunya Diari

La Temporada Lleida reprograma 5 espectacles per a la tardor

Des de l’organització es continua treballant per buscar noves dates per a altres espectacles que també quedaran ajornats properament

La Llotja de Lleida
El modern edifici de la Llotja de la ciutat de Lleida | Viquipèdia

La Temporada Lleida, que aglutina la programació del Teatre de la Llotja, Teatre Municipal de l'Escorxador i Auditori Municipal Enric Granados, ha reprogramat per a la tardor 5 espectacles previstos per a aquesta primavera que s'han hagut de suspendre seguint les mesures adoptades per la crisi sanitària de la COVID-19.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els espectacles que reprogramats

Així, els espectacles que s'ha reprogramat, de moment, són:

  

  

Teatre de la Llotja

  

  

  

  

  

  

Auditori Municipal Enric Granados

  

  

  

  

  

  

Es podrà demanar el retorn de les entrades

Cal destacar que tan aviat com s'acabi aquest període d'excepcionalitat, si la nova data reprogramada no els anés bé, es podrà demanar el retorn de les entrades pel mateix canal pel què s'hagin adquirit. Els retorns presencials s'efectuaran tan bon punt reobrin les taquilles. En cas que l'espectacle o concert es reprogrami per a una nova data també se'ls informarà a través de tots els canals d'informació, tot i que serà vàlida la mateixa entrada per a la nova data.

En cas que l'espectacle o concert es reprogrami per a una nova data també se'ls informarà a través de tots els canals d'informació, tot i que serà vàlida la mateixa entrada per a la nova data. Des de l'organització es continua treballant per buscar noves dates per a altres espectacles que també quedaran ajornats aviat.


Comentaris

envia el comentari