Catalunya Diari

La Temporada de Teatre de Tàrrega porta el dissabte la comèdia 'Fairfly'

De petit format, l’obra esgota les entrades de les 21.00 hores de la nit i es programa una segona sessió a les 18.00

Imatge promocional
Imatge promocional | LleidaDiari.cat

La Temporada de Teatre 2018 – 2019 de Tàrrega, organitzada per la Regidoria de Cultura, continua el dissabte 15 de desembre amb un dels grans èxits de l'escena independent, la comèdia 'Fairfly' de la companyia La Calòrica. L'agrupació planteja a l'espectador una farsa mordaç sobre el fenomen de l'emprenedoria, que sembla la solució a tots els problemes de la crisi econòmica. La proposta, que ha obtingut el suport de crítica i públic, «qüestiona el missatge perillosament individualista que pot amagar l'emprenedoria», argumenta el text promocional. 'Fairfly' fou guardonada amb els premis Butaca al millor espectacle de petit format i millor text; el Premi de la Crítica al millor espectacle de petit format; i els premis Max al millor text i espectacle revelació. També ha estat seleccionada dins la Xarxa Alcover, circuit que divulga la producció escènica dels Països Catalans.

Amb text de Joan Yago i direcció d'Israel Solà, la peça gira al voltant de quatre amics que, davant el perill de perdre els seus llocs de treball en una empresa d'alimentació infantil, decideixen convertir en realitat una brillant idea pròpia que els pot suposar beneficis econòmics. El públic viu de prop les cabòries dels protagonistes, ja que, en un format reduït, els espectadors presencien l'obra des de dalt l'escenari. El format del muntatge ha fet que s'hagin esgotat les localitats de la funció de les 21.00 hores de la nit i la Regidoria de Cultura ha programat una segona funció el mateix dissabte 15 de desembre a les 18.00 hores de la tarda, també al Teatre Ateneu. Preu de l'entrada: 20 euros. Entrades, abonaments i descomptes: www.tarrega.cat/teatreateneu · 973 312 960 · [email protected]

D'altra banda, i com activitat complementària a l'obra teatral, la Regidoria de Cultura també proposa un debat participatiu titulat 'L'emprenedoria: mite o realitat?'. Hi participaran nous emprenedors per conèixer l'experiència, les dificultats i les satisfaccions que han trobat en el camí per desenvolupar projectes. L'acte compta amb la col·laboració del CEI Tàrrega – Nau 19, el viver municipal d'empreses. L'assistència és gratuïta i tindrà lloc el dissabte 15 de desembre, a les 19.30 hores vespre, al Teatre Ateneu. La Temporada de Teatre de Tàrrega compleix ja 24 edicions i és un dels cicles escènics més veterans de les terres de Lleida.


Comentaris

envia el comentari