Catalunya Diari

'The Hole' arriba a Lleida amb la Terremoto de Alcorcón com a mestra de cerimònies

'The Hole' arriba a Lleida amb la Terremoto de Alcorcón com a mestra de cerimònies| Text i fotografia: ACN

 

La Llotja de Lleida acollirà aquest mes d'octubre 'The Hole', un espectacle que ha voltat ja per les sales d'una quarantena de ciutats de tot l'Estat i que han vist més de 750.000 espectadors. La funció tindrà a la Terremoto de Alcorcón com a mestre de cerimònies.

La coordinadora de la productora LETSGO Company, Itxaso Barrios, ha definit l'obra com una barreja explosiva de cabaret i circ amb un to picant i molt divertida. En l'espectacle hi participen una quinzena d'artistes que no sempre són els mateixos. Fins i tot el mestre de cerimònies és diferent en cada representació i a Lleida serà la Terremoto de Alcorcón, que ha demanat als lleidatans que li enviïn anècdotes de la ciutat a [email protected] per incloure en l'espectacle.
 
'The Hole' es podrà veure a la Llotja de Lleida del dijous 22 al diumenge 25 d'octubre en sis funcions (dijous a les 20.30 hores, divendres i dissabte a les 19.30 i a les 22.30 hores i diumenge a les 18.00 hores). Els preus de l'entrada general oscil·len entre els 28 i els 38 euros, tot i que hi ha descomptes pels Amics de la Llotja o per grups.
 
'The Hole' es va crear el setembre de 2011 i des de llavors s'ha representat en més de 40 ciutats d'arreu de l'estat espanyol. A més, ha estat una temporada a Mèxic, D.F. i de cara al gener de 2016 viatjarà a París, Milà i Buenos Aires. 


Comentaris

envia el comentari