Catalunya Diari

The Smashing Pumpkins actuarà en el Doctor Music Festival

Actuarà a l'escenari principal el dijous 11 de juliol a la nit

Panoràmica de l'esplana d'Escalarre, al Pallars Sobirà, on es celebrarà el Festival Doctor Music l'any 2019
Panoràmica de l'esplana d'Escalarre, al Pallars Sobirà, on es celebrarà el Festival Doctor Music l'any 2019 | LleidaDiari.cat

L'històric grup The Smashing Pumpkins és el primer cap de cartell confirmat del Doctor Music Festival, segons ha anunciat el mateix festival a través d'una piulada, i actuarà a l'escenari principal el dijous 11 de juliol a la nit. The Smashing Pumpkins arribarà a Escalarre abans de passar pel festival Mad Cool de Madrid, on actuarà el divendres 12 de juliol.

El certamen està ultimant el cartell de l'edició que se celebrarà del 12 al 14 de juliol del 2019 i entre la nòmina d'artistes, majoritàriament internacionals, hi actuaran alguns dels grups que ja van passar per les edicions del festival als anys 90, tal com va desvelar el seu director, Neo Sala.

Altres destacades novetats de la nova edició del Doctor Music Festival

Una altra de les novetats més destacades de la pròxima edició del festival serà que el Doctor Music Festival comptarà amb un espai reservat a la pràctica del ioga. La directora de l'Espai de Reconnexió Vital serà la mestra Xuan Lan i oferirà també la pràctica d'altres disciplines com quiromassatge, reflexologia, banys de bosc, reiki, desbloqueig de xacres o desdejunis saludables. Aquest espai estarà situat en un prat aïllat del bullici del Festival, envoltat d'arbres i amb zones d'ombra i oferirà músiques sagrades, sound healing, regressió terapèutica, nutrició energètica, tallers de cuina integrativa, tractaments de bellesa natural, bioperruqueria i espais chill per aprendre a relaxar-se, reconnectar amb si mateix i practicar mindfulness i ioga.

En aquest espai, els telèfons mòbils s'hauran de deixar a l'entrada. Neo Sala, director del Doctor Music Festival, ha explicat que «és un honor comptar amb el talent i l'espiritualitat de Xuan Lan per dirigir l'espai de reconnexió vital Reconnection Space» i ha sentenciat que «un lloc com el Reconnection Space mai s'ha vist abans en cap festival al nostre paí». Xuan-Lan ha assenyalat que «el ioga va canviar la meva vida i espero que en el Doctor Music Festival també et pugui ajudar a canviar la teva».


Comentaris

envia el comentari