Catalunya Diari

Torna a la Llotja un renovat Christmas.cat

Torna a la Llotja un renovat Christmas.cat| Redacció - Fotografia: Orfeó Lleidatà

 

L’espectacle Christmas.cat, protagonitzat pel Cor de l’Orfeó Lleidatà i dirigit per Pedro Pardo, torna al Teatre de la Llotja el proper diumenge, dia 18 de desembre, a les 19.00 hores, on el públic viurà el desenllaç del segrest del mestre Pardo.

Enguany l’espectacle Christmas.cat inclou noves versions de les nadales tradicionals catalanes incorporant ritmes llatins, com la salsa, i passant pels ja coneguts ritmes moderns i desenfadats propers al jazz, el swing, el rock o el funky; amb arranjaments de Pedro Pardo, director del Cor de l’Orfeó Lleidatà.
 
La producció innova en la posada en escena, incorporant el ball, fruit de la col·laboració amb l’escola Dancescape de Lleida i al coreògraf Xavi Blanco. El públic també serà protagonista ja que està convidat a participar de l’espectacle ballant la coreografia especialment dissenyada per a la nadala 'Tots', que es pot veure a través del Facebook de la Fundació Orfeó Lleidatà.
 
El cant coral tindrà l’acompanyament d’un quartet instrumental amb Albert Oliva (guitarra elèctrica), Sixto Cámara (baix elèctric) i Josep Maria López (bateria), a més de Pedro Pardo al piano i la direcció musical.
 
Christmas.cat es desvetlla enguany també com un espectacle en clau d’humor i intriga en el qual els cantaires del Cor de l’Orfeó segresten al director, Pedro Pardo, ja que aquest es nega a tornar a fer l’espectacle un any més. El públic podrà veure el desenllaç del segrest a La Llotja el diumenge 18 de desembre.
 
Gira pel territori
El Cor de l’Orfeó Lleidatà realitzarà una gira pel territori amb actuacions a les poblacions de Fulleda, Torres de Segre i La Portella. Dissabte 10 de desembre, a les 20.00 hores es podrà veure el Christmas.cat a Fulleda, dissabte 17 de desembre a les 19.30 hores a Torres de Segre i el dijous 22 de desembre a les 21.00 hores, a La Portella.
 
Christmas.cat compta amb un CD propi publicat amb una de les discogràfiques més destacades del moment: Música Global. Es tracta d’una productora que ha editat treballs de grups com ara Els Catarres, Teràpia de Shock, La Iaia, Buhos, Deudeveu, Cor Geriona, Obeses, Gossos, Dept., Menaix a Truà, Sopa de Cabra, Lax’n’Busto o Glaucs, a més d’artistes com ara Marc Parrot, Elena Gadel, Quimi Portet, Beth, Miquel Abras o Joan Masdéu, entre altres.


Comentaris

envia el comentari