Catalunya Diari

Torna l'espectacle Christmas.cat al Teatre de la Llotja de Lleida

Per primera vegada, els cantaires de l’Orfeó actuaran amb mascareta i mantenint la distància de seguretat durant tot l’espectacle

Imatge d'una edició anterior del Christmas.com
L’espectacle nadalenc Christmas.cat del Cor de l’Orfeó Lleidatà s’ha convertit en un clàssic d’aquestes dates | LleidaDiari.cat

L'espectacle nadalenc Christmas.cat del Cor de l'Orfeó Lleidatà s'ha convertit en un clàssic d'aquestes dates, i aquest any té un simbolisme especial.

La pandèmia ens ha canviat les vides. Tots els sectors de la societat han patit de manera directa o indirecta els efectes de la Covid i el món de la cultura ho ha fet especialment. Les activitats culturals han intentat sortir de l'estigma amb la frase 'La cultura és segura' i l'Orfeó Lleidatà així ho vol demostrar. Tot i que el món coral és un dels més afectats per la crisi sanitària, el Cor de l'Orfeó Lleidatà no ha aturat la seva activitat ni tan sols en confinament.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'espectacle més exitós de l'Orfeó Lleidatà, amb més de 7.000 espectadors a Lleida en sis anys consecutius, arriba ple d'energia positiva i segueix revolucionant el repertori incorporant grans èxits del pop, rock i gòspel, sense oblidar les trencadores versions de clàssics nadalencs com Fum, fum, fum i El noi de la mare. L'espectacle tindrà lloc el diumenge 20 de desembre a les 19.30h al Teatre de la Llotja de Lleida, i comptarà amb l'acompanyament instrumental de Josep Maria López a la bateria, Sixto Cámara al baix elèctric, Marc Canelles a la guitarra elèctrica i el mateix Pedro Pardo al piano.

Gira al territori

L'Orfeó Lleidatà portarà al territori la seva producció nadalenca, i es podrà gaudir el dimarts dia 8 de desembre a les 19h al Teatre l'Amistat de Mollerussa, el dissabte 12 a les 19h al Pavelló Municipal d'Albelda (Osca), i el diumenge 13 de desembre a les 18.30h a l'Auditori Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona).

Informació Covid-19

S'ha elaborat un protocol sanitari per tal que el Teatre de la Llotja sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors. Informem que se seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la Covid-19. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tant l'accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

Suport i col·laboradors

La programació del Cor de l'Orfeó Lleidatà és possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, l'Institut Català de les Empreses Culturals, l'Institut Nacional d'Arts Escèniques i de la Música, l'Obra Social la Caixa, Supsa Supermercats Pujol – Plusfresc, Grup Catalana Occident, Elèctrica Serosense i Sistemas Digitales Ricoh. I compta amb la col·laboració especial de l'Ajuntament de Mollerussa, l'Ajuntament d'Albelda, l'Ateneu Santfeliuenc i la Fundació Teatre de la Llotja de Lleida.


Comentaris

envia el comentari