Catalunya Diari

Torna el festival Microfest a la Saleta de Lleida

Els dies 29 i 30 de setembre

Imatge del cartell
Imatge del cartell | LleidaDiari.cat

Els pròxims dies 29 i 30 de setembre es celebrarà a la Saleta de Lleida una nova edició del Festival de microteatre Microfest en versió tardor. Tal com han explicat els organitzadors, Lo Microfest és una iniciativa impulsada per l'espai La Saleta i les companyies de teatre lleidatanes Cia.Apropet i La Càpsula Produccions. En aquesta ocasió, el festival comptarà amb sis companyies de teatre en dos dies d'actuacions a l'espai La Saleta. 

Lo Microfest, un festival dedicat al microteatre, vol seguir apropant aquest gènere al públic lleidatà amb la seva segona edició després de la bona acollida que va tenir al maig d'aquest any. La Dona Barbuda, Cía La Xamba, Estudi Laura Jou, Georgina Llauradó, Cía La Placenta i Companyia Apropet  són les companyies que conformaran la programació i que mostraran sis peces d'aquest gènere que es podran veure durant els dies 29 i 30 de setembre. Els horaris de les obres seran de 12.00 a 14.00 hores del migdia, i de les 17.00 fins aproximadament les 22.00 hores del vesore.

L'aportació per espectacle serà d'un total de quatre euros i, en el cas de que es vulgui gaudir de totes les obres, els organitzadors plantegen la oportunitat d'aprofitar-se d'un abonament de dotze euros. Les reserves e spoden fer a través de la web de www.lasaletalleida.com, també en aquesta pàgina web es pot trobar tota la programació detallada.

Diuen que les segones versiones mai són bones, però el cert és que després de l'èxit que va tenir Lo Microfest del passat mes de maig, els organitzadorsa de la Saleta no s'ho han pensat dues vegades i han volgut tornar a endegar aquest projecte que aposta per apropar el microteatre al públic lleidatà. Ja saps, si ets un fanàtic d'aquest gènere o si, simplement, estàs disposat a descobrir-lo, no pots deixar passar aquesta oportunitat de gaudir de grans i reconeguts artistes.


Comentaris

envia el comentari