Catalunya Diari

Torna la programació cultural a Lleida

Lleida acollirà dos concerts a l’Auditori Municipal Enric Granados i un espectacle al Teatre Municipal de l’Escorxador

Imatge de l'obra de teatre 'Lú'
Torna la programació cultural a Lleida | LleidaDiari.cat

La programació cultural a Lleida torna aquesta setmana amb dos concerts a l'Auditori Municipal Enric Granados i un espectacle al Teatre Municipal de l'Escorxador en el marc de LaTemporada Lleida.

Dijous, a les 20.00 hores, serà el torn del Jazztardor que porta un concert de primer ordre amb Chano Domínguez & Mariola Membrives. En temps difícils, l'organització del Festival ha buscat solucions, estratègies i propostes per mantenir la cultura viva i, per això, han posat en marxa una promoció en les entrades de 2x1.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El duo Chano Domínguez & Mariola Membrives

El duo Chano Domínguez & Mariola Membrives suposa la trobada apassionada entre la música i la cançó de les dues ribes de l'Atlàntic. Una travessia en fluir d'un corrent amb la brúixola sempre orientada al Sud. Aquest és l'espai on es troben els estils que defineixen les carreres d'ambdós artistes. Domínguez, pianista gadità, indiscutible referent universal del flamenc-jazz, agermana el seu talent amb la prodigiosa veu de l'actriu i cantant cordovesa Mariola Membrives, que s'apropia d'estils com el tango, el bolero o el jazz com si haguessin nascut en ella. Junts aprofundeixen amb complicitat en un univers musical únic que sol és possible quan es fusionen les seves grans personalitats artístiques.

El Festival El Més Petit de Tots, dissabte a l'Escorxador

Dissabte arriba 'Lù' de Maduixa Teatre a l'Escorxador en el marc del Festival El Més Petit de Tots. Atesa la situació actual, l'aforament a aquest espectacle, recomanat per a infants de 2 a 5 anys, serà molt limitat. S'hi realitzaran dues funcions: a les 12.00 i a les 17.00 hores i l'entrada, de 6 €, donarà accés a un nucli familiar i convivencial (màxim 5 persones).

'Lù', que significa camí en xinès tradicional, combina la dansa, l'enginy i l'audiovisual. Amb aquest projecte la Companyia Maduixa aposta per un espectacle íntim carregat d'imatges poètiques i sentiments. Les protagonistes d'aquesta història viuen en un lloc envoltat de terra i pobresa. Treballen i treballen al camp sense descans, però̀ per tal de sobreviure, han convertit la seva feina en joc, i és que... és impossible prohibir-li a un xiquet que jugui. Aquest espectacle parla sobre el poder de la creativitat i la imaginació com a forma d'evasió davant la crueltat i la duresa de la vida. Amb LÙ ens el públic s'endinsa en la dansa i les arts plàstiques, per gaudir en família d'un espectacle màgic, creatiu i poètic.

'Concert de Santa Cecília. Sentiments', diumenge a l'Auditori

Amadeu Urrea dirigirà diumenge, a les 19.00 hores, a l'Auditori Municipal Enric Granados, la Banda Municipal de Lleida en el seu tradicional Concert Santa Cecília que sota el nom 'Sentiments' atansarà el públic a través del llenguatge musical i visual als sentiments positius de la felicitat, l'alegria, l'amistat i l'esperança i, també, als negatius com l'odi, la ràbia, la por i la inseguretat. D'aquesta manera commemoraran el 25è aniversari de la Banda Municipal de Lleida, que es presentava públicament un 24 de novembre del 1996.


Comentaris

envia el comentari