Catalunya Diari

Torna la Tardor Màgica al Teatre de la Llotja de Lleida

Torna la Tardor Màgica al Teatre de la Llotja de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La màgia arriba a la ciutat els dies 7 i 8 de novembre amb la 8a edició del Lleida Tardor Màgica. Enguany, el certamen tindrà com a cap de cartell l'il·lusionista Yunke, i entre altres propostes, hi haurà una gala especial perquè els joves mags puguin lluir el seu talent.

  

El Teatre de la Llotja es convertirà en la seu del festival, organitzat per l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida (AMIL), amb la col·laboració de la Paeria, la Fundació Teatre de la Llotja i Zucar Event. Durant el cap de setmana el públic més familiar podrà gaudir d’un ampli ventall d’activitats com actuacions al teatre, màgia de prop al hall, tallers de màgia, clowns màgics i el mercat d’utensilis de màgia. El certamen començarà el dissabte, a les 18.00 hores, amb la conferència 'La màgia, abans i ara' que farà un repàs de la història de la màgia i l’evolució que ha tingut a partir dels mags més influents, impartida per un dels mags lleidatans més reconeguts, Àlex Cabré. L’actuació de l’il·lusionista Yunke, 'Conjuro', tancarà la primera jornada de màgia a les 21.00 hores. Un espectacle per a tots els públics, potent, elegant, amb força hipnòtica i amb una posada en escena enlluernadora.

  

 

  

En aquesta edició els joves mags tindran un espai on podran lluir els seu talent en la gala es farà diumenge al migdia. La cloenda es farà amb l’il·lusionista Jorge Blass, que presentarà 'El arte de la magia', un espectacle per a tots els públics on aquest il·lusionista, reconegut internacionalment, presenta el seu univers màgic a través de levitacions impossibles, aparicions, desaparicions i màgia interactiva en la qual el públic és el protagonista.

  

 

  

El taller i la conferència són gratuïts, prèvia inscripció a través del web www.teatredelallotja.cat. La resta d’activitats són gratuïtes (màgia de prop, mercadet, etc). Per als espectacles, les entrades es poden comprar online a la web www.teatredelallotja.cat o directament a la taquilla de La Llotja i a l’Oficina de Turisme de Lleida.

Comentaris

envia el comentari