Catalunya Diari

Tornen els Pastorets de la mà del Talia a l’Escorxador

Tornen els Pastorets de la mà del Talia a l’Escorxador| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La companyia Talia Teatreha reprès aquest diumenge, dia 1 de gener, al Teatre municipal de l’Escorxador, el cicle de representacions d’Els Pastorets, a la ciutat de Lleida, que va iniciar el passat dia 18 de desembre, l’AEM-Belles Arts, i que van continuar de la mà del TOAR.

El Talia realitzarà quatre representacions de la versió d’Els Pastorets de Lluís Millà en dies successius fins proper dimecres, dia 4 de gener, a les 18.00 hores, a a la Sala 1 de l’Escorxador. Sota la direcció d’Alejandro Rosselló, els pastors Borrego i Carquinyoli ens explicaran la història més arrelada de la tradició catalana, teatral i nadalenca.
 
La companyia AEM Belles Arts Teatre va ser la primera a obrir el cicle d’Els Pastorets amb dues representacions, el 18 i el 26 de desembre, també a l’Escorxador. El testimoni el va agafar el grup teatral TOAR, que en tres escenaris diferents –Auditori, Església del Carme i Residència Adesma, al convent dels Franciscans- han estat representant la mateixa versió de Lluís Millà, des del 28 de desembre, fins aquest diumenge.
 
Les representacions del Talia Teatre incorporen a l’espectacle la interpretació en llengua de signes.


Comentaris

envia el comentari