Catalunya Diari

Tornen les entrades de cinema a menys de 3 €

Arriba una nova edició de la Festa del Cinema emmig d'un allau de bones pel·lícules

Tots preparats i amb l'atenció posada a les estrenes d'aquestes pròximes setmanes perquè els dies 16, 17 i 18 d'octubre torna la Festa del Cinema és a dir, les entrades a totes les sessions per només 2,90 €. Podeu acreditar-vos aquí i consultar la cartellera puntualment aquí, de manera que podreu planificar què voleu anar a veure i quan hi podreu anar. I recordeu que les entrades es podran comprar també en línia per evitar cues i triar la pel·lícula que més us agradi.

  

Aquest divendres algunes de les novetats que trobareu a la cartellera són:

  

'Gato, un viaje de vuelta a casa'. Producció japonesa sobre un gat negre anomenat Rudolf que es separa del seu estimat amo i, inesperadament, es desperta a un camió que el transporta fins a Tòquio. Allà coneix a un altre gat i comença una nova vida plena d'aventures.

 

 

 

'La cordillera'. Santiago Mitre dirigeix aquest inquietant drama polític protagonitzat per l'excel·lent Ricardo Darín, en una de les interpretacions més aplaudides de l'actor. El president argentí viu un drama polític i familiar en el marc d'una cimera de presidents llatinoamericans i s'haurà d'enfrontar als seus propis dimonis i a decisions que podran canviar el curs de la seva vida i del seu país. Intensitat política i emocional. Des de la seva estrena al Festival de Cannes, la pel·lícula està tenint molt bona acollida internacional.

 

'La llamada'. Aquesta comèdia musical pot provocar als cinemes el que ha provocat al teatre: un èxit inesperat que la converteixi en una de les sensacions de la temporada (amb permís de 'Señor, dame paciencia', l'altre gran fenomen de la comèdia espanyola d'aquest 2017). Javier Ambrossi i Javier Calbo adapten ara al cinema l'obra de teatre que fa anys que omple platees i que explica les aventures i els dubtes existencials i religiosos d'un grup de noies joves en un campament cristià on un bon dia s'hi apareix Déu en forma de Whitney Houston. Un musical simpàtic, entranyable i amb un punt de mala llet que té tots els números per triomfar també a les sales de cinema.

 

Madre! | Cedida

 

'Madre!'. Darren Aronofsky és d'aquells directors críptics que sempre deixen un regust de misteri i d'ambigüitat que encanta a la majoria i desespera a alguns. Madre! És la darrera aposta del realitzador, un drama terrorífic protagonitzat per Jennifer Lawrence i Javier Bardem i que ens endinsa en els dominis que conviuen en una parella que rep la visita d'uns convidats inesperats que posaran a prova la solidesa de la parella i la llençaran per un precipici psicològic de bogeria i de tensió.

 

'Operación Concha'. Comèdia dirigida per Antonio Cuadri amb Jordi Mollà i Karra Elejalde com a protagonistes. Ens explica la història d'una productora arruïnada que s'inventa un rodatge amb el doble d'un actor molt famós per atraure uns inversors molt potents. La confusió i l'humor estan servits. Producció menor que passarà desapercebuda entre les estrenes de la setmana i és que la competència és molt dura.

  

  

Encara en cartell...

Kingsman 2 | Cedida

'Kingsman. El círculo de oro'. No només acció de la bona i tirotejos de disseny, amb càmera lenta i tota la parafernàlia de les grans superproduccions de Hollywood (però amb segell propi) trobareu en aquesta segona part de 'Kingsman'. A banda d'un planter d'actors de luxe (Julianne Moore, Colin Firth, Halle Berry o Jeff Bridges entre d'altres) i d'un sentit de l'humor sempre present (Elton John i la seva capacitat per riure's d'ell mateix diverteixen molt) la història planteja també un interessant debat sobre els efectes del consum de droga en la societat o les decisions a prendre per erradicar-les. Els plantejaments són del tot inversemblants en un món com l'actual però l'intent de no quedar-se en l'estricta part estètica i de buscar que l'espectador es plantegi coses és destacable. Com sempre, hi sobren vint minuts de pel·lícula i algunes línies argumentals innecessàries (la història d'amor, la humanització dels Kingsman que fa que es perdi l'essència i l'esperit inicials cap a un destí incert) però la pel·lícula entreté i es deixa veure molt i molt bé. Llarga vida als Kingsman!

 Comentaris

envia el comentari