Catalunya Diari

Tradició i cultura conviuen a la Setmana Santa de Lleida

Tradició i cultura conviuen a la Setmana Santa de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Les celebracions religioses de dijous Sant inclouen al vespre la Celebració del Sant Sopar i el Lavatori de Peus a la Catedral Nova i la Processó del Silenci, a partir de les dotze de la nit. Divendres Sant comença a Lleida amb el Via Crucis que sortirà de l’església de Sant Martí fins arribar a la Seu Vella i ja per la tarda el 'Pasacalle' dels Armats de la Sang encentarà els diferents actes per celebrar aquest dia central de la Setmana Santa. A les 19.00 hores hi haurà l’ofici de la Passió del Senyor a la Catedral Nova, els Armats sortiran a les vuit de la tarda i a les nou del vespre començarà la processó del Sant Enterrament, a les onze de la nit tindrà lloc la Solemne Vetlla Pasqual a la Catedral nova.
 
El dia 20 d’abril, a les 12.00 hores, tindrà lloc la visita temàtica de Setmana Santa 'La Passió de Jesús representada' al Museu de Lleida i a la mateixa hora se celebrarà la Missa de Resurrecció.
 
El programa d’activitats de primavera editat per l’Ajuntament de Lleida aplega l’àmplia oferta que ofereixen el conjunt d’entitats de la ciutat en matèria de cultura – les seves diverses manifestacions-, oci i formació adreçada als ciutadans i ciutadanes.


Comentaris

envia el comentari