Catalunya Diari

Tres grans concerts protagonitzen la programació de l’Auditori de Lleida d’aquesta setmana

Aquest divendres el Cor Euridice oferirà el concert ‘Dona(‘m) VEU

‘Els quartets de Gaspar Cassadó: un tresor per descobrir’
‘Els quartets de Gaspar Cassadó: un tresor per descobrir’ | Zabetphto

Tres grans concerts protagonitzen la programació de LaTemporada Lleida a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida d'aquesta setmana. Dijous, 23 de maig, a les 20.30 hores, el Quartet Teixidor, formació resident a l'Auditori, formada per Irantzu Zuasti (violí), Joan Marsol (violí), Jordi Armengol (viola) i Xavier Roig (violoncel), interpretarà el concert de cambra 'Els quartets de Gaspar Cassadó: un tresor per descobrir' que inclou els tres quartets de corda amb obres de Cassadó, Haydn i Beethoven.

Divendres, 24 de maig, a les 20.30 hores, el Cor Euridice pujarà a l'escenari, sota la direcció de Marta Castelló, per oferir el concert 'Dona('m) VEU. Paraules d'elles'. Un concert en clau femenina que dona veu a dones d'arreu del món a través de composicions de músics de les terres de Lleida. Unes composicions actuals, escrites expressament per al cor de dones per a la celebració del seu 25è aniversari.

L'Orquestra Simfònica Julieta Carbonell tanca la temporada

Diumenge, 26 de maig, a les 19.00 hores, l'Orquestra Simfònica Julieta Carbonell tanca la temporada amb un programa molt ambiciós i, a la vegada, innovador. D'una banda proposa la 9a Simfonia de Xostakóvitx, una obra d'alt virtuosisme per a l'orquestra. En el mateix concert el públic podrà gaudir també de l'estrena mundial del Concierto Flamenco d'Abraham Espinosa. Tota la informació i compra d'entrades a la taquilla de l'Auditori Municipal Enric Granados i al web de LaTemporada.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari