Catalunya Diari

Tres propostes teatrals per veure a Lleida aquest cap de setmana

Tres propostes teatrals per veure a Lleida aquest cap de setmana| Redacció - Fotografia: Facebook Teatre del Talión

Tres noves propostes teatrals es podran veure a Lleida aquest cap de setmana: 'La Bella i la Bèstia', a càrrec de Punto y seguimos…(ZMO); 'Don Juan Tenorio', a càrrec de TOAR; i 'Isop' per Teatre del Talión. Les tres representacions formen part de la 23a Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa, 'Fono'.

La 23a Mostra d’Arts Escèniques s’insereix en el programa municipal Colors de Tardor que, coordinat per l’Ajuntament de Lleida i amb activitats de més d’una quarantena d’entitats i associacions de la ciutat, aplega 416 propostes musicals, espectacles, cinema, ciència, natura, patrimoni, cultura popular, museus i activitats infantils en 57 escenaris diferents repartits per tots els barris de la ciutat.

'La Bella i la Bèstia' és una peça de teatre musical de l’escola lleidatana d’arts escèniques Zona Making Of interpretada per alumnes de l’escola, amb adaptació i direcció d’Elisabet Zúcar. L’obra s’estrenarà divendres, dia 31 d’octubre, a les 19.00 hores i a les 21.00 hores, al Teatre Municipal de l’Escorxador.

Intèrprets: Elena Companys, Alex Billagrida, Ivan Berbis, Ginesta Drudis, Andres Jesus Mateo, Angel Perez, Rebeca Segura, Lor Garcia, Iker Romero, Judit Sole, Eva Miquel y Guada, Lidia, Elena Tello, Elena Paz i Maria Segura
Il·luminació, so, vestuari i escenografia: ZMO
Música: Sheila Lopez
Adaptació, coreografia i fotografia: Elisabet Zúcar
Companyia creada el 2012 per l’escola de dansa Zona Making Of.

'Don Juan Tenorio', en versió de José Zorrilla, a càrrec de la companyia TOAR, tindrà lloc dissabte, dia 1 de novembre, Diada de Tots Sants, a la Sala 1 del Teatre de l'Escorxador, a les 19.00 hores. Aquest any estrena direcció de Mari Cruz Nebot i assessorament escènic de Jaume Belló. El mite del don Joan, present en diverses tradicions i cultures, representa l’home vanitós i despreocupat, que acaba redimint l’ànima per amor, amb una de els escenes més conegudes del teatre: la declaració d’amor de Don Juan a Doña Inés..

Intèrprets: Jordi Vivas, Tania López-Alberca, Mari Cruz Nevot, Alex Oncins, Agustí Guasch, Gildo Mazarías, Ares Biescas, Hector González, Alex Mata, Ignasi Busqueta, Cristina Guallar i Marisol Lavín
Coordinació: Enric Castells i Fernando León
Assessor d’interpretació: Jaume Belló
Amb la col·laboració de: Compañía de Baile de Alexandra Jiménez i la guitarra de Antonio Albejano
Direcció: Mari Cruz Nevot i Mercè Trepat

'Isop' es representarà diumenge, 2 de novembre a les 19.00 hores, al Teatre Municipal de l’Escorxador. La companyia de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida, Teatre del Talión, també uns clàssics dins la Mostra d’Arts Escèniques, pujarà a l’escenari amb aquesta peça que va estrenar el 2010 i que des de llavors ha representada a diverses ciutats de l’Estat i ha rebut nombrosos premis.
Intèrprets: Jorge Culleré, Mayte Gil, Xavier Cuspinera, Cristina Cortés i Franses de Dios
Direcció: Jorge Mostacero
Companyia de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida, creada l’any 2000.


Comentaris

envia el comentari