Catalunya Diari

Tret de sortida a les Tardes de ball al River Cafè

Tret de sortida a les Tardes de ball al River Cafè| Redacció - Ajuntament de Lleida

 Durant el transcurs de la sessió de ball inaugural, el paer en cap ha destacat que, dintre de les activitats per a la gent gran de Lleida, les Tardes de Ball és "una iniciativa plenament consolidada”. “Dedicar esforços per al ball de la nostra gent gran és una tasca social, cultural i lúdica molt important”, ha afegit Àngel Ros. Inclou tall de veu d’Àngel Ros.

Les Tardes de Ball és una activitat adreçada a tota la població aficionada al ball, però especialment, a la gent gran. L'objectiu d'aquest cicle és oferir un espai de lleure que permet, a la vegada, mantenir-se en forma. Com és tradicional, l’activitat inclou un concurs de ball per parelles, que enguany tindrà lloc el dia 26 d'abril. Els premis del concurs es lliuren en el decurs del Ball de Festa Major de la Gent Gran, que se celebrarà el dia 9 de maig, a les 17 h, al pavelló 3 dels Camps Elisis. En l’edició passada, un total de 8 parelles van participar en el concurs, que van guanyar les parelles formades per Fidel Abat i Carmen Castellà i per Francisco Crevillen i M. Carmen Yllana.

Les Tardes de Ball són gratuïtes, tenen lloc al River Cafè dels Camps Elisis i compten amb l'actuació en directe de les orquestres Frenesí i Glacé. Les properes sessions tindran lloc els dijous 29 de març, 12, 19 i 26 d’abril a les 17.30 hores.

L’any passat, les sessions al River van enregistrar una mitja d’assistència d’unes 200 persones per sessió, que sumades a les que van participar al ball de Festa Major, van suposar unes 3.400 persones.Comentaris

envia el comentari