Catalunya Diari

Tret de sortida a Lleida de l'espectacle per a nadons 'Aquarel·la'

Amb un alt contingut artístic i multidisciplinari

L'Espai Orfeó de Lleida acull tres espectacles per a nadons de 6 mesos a 3 anys amb un alt contingut artístic i multidisciplinari que busquen estimular la creativitat, la imaginació i els sentits dels més petits.

Aquarel·la (diumenge 2 de febrer, 11.00 hores i 12.00 hores), primera proposta de la temporada d'Hivern, és un espectacle que desenvolupa petites històries que s'entrellacen a través de l'aigua en un mateix escenari: el mar. Es tracta d'un espectacle visual que juga i experimenta amb els colors, la llum, les ombres, el so i la paraula.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La segona proposta Xup-xup tindrà lloc el diumenge 1 de març

La segona proposta, Xup-xup tindrà lloc el diumenge 1 de març, (11.00 hores i 12.00 hores) i és un espectacle que neix a partir d'una idea molt senzilla: Tres cuiners elaboren un plat. Però, és precisament aquesta senzillesa la que esdevé en poesia. La tercera proposta, Galàctica tindrà lloc el diumenge 29 de març, (11 h i 12 h), i és una proposta de la companyia Clardelluna plena de música i de colors. Art escènic, audiovisuals i música es combinen a Galàctica, una festa per als sentits en la qual les nenes i els nens podran participar. Clown, paraula, imatges, poesia, música i cançons.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari