Catalunya Diari

Turisme de Lleida tornarà a programar la proposta 'Templers per un Dia' en horari nocturn

Turisme de Lleida tornarà a programar la proposta 'Templers per un Dia' en horari nocturn| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Turisme de Lleida ha clos aquest migdia les visites dinamitzades al Castell de Gardeny, que sota el títol de ‘Templer per un Dia’ havia programat des de febrer cada segon diumenge de mes. L’èxit aconseguit la temporada d’hivern per aquesta activitat, enfocada a un públic familiar, a través de la qual permet al visitant sentir-se com un templer del segle XIII, conèixer com s'organitzava la Comanda Templera de Gardeny i saber com era el dia a dia d'aquesta comunitat, ja va obligar a Turisme de Lleida a perllongar les visites fins al juny.

Des de llavors, els cinc diumenges programats s’han exhaurit totes les places ofertes, però limitades (150, 30 per sessió), donat el material que es necessita per abillar els participants. Aquestes circumstàncies fan que des de Turisme de Lleida es plantegi mantenir els mesos de juliol i agost la mateixa activitat, però enfocant-la a un horari del capvespre. D’aquesta manera, el ‘Templer per un Dia’ passarà a denominar-se ‘Templer per una Nit’.
 
Aquesta activitat i altres noves passaran a programar-se els dijous i dissabtes dels dos propers mesos, totes en horari vespertí.
 
El Castell de Gardeny s’ha convertit en una atracció turística important de la ciutat de Lleida. El darrer any va tenir un gran èxit i acceptació per part dels visitants. Així, cal destacar que durant el 2015 va rebre un total de 12.000 visites.


Comentaris

envia el comentari